کتاب الکترونیکی

جزوه میکروب شناسی لبنیات

DAIRY MICROBIOLOGY HANDBOOK

دانلود کتاب DAIRY MICROBIOLOGY HANDBOOK (به فارسی: جزوه میکروب شناسی لبنیات)


اطلاعات کتاب جزوه میکروب شناسی لبنیات

موضوع اصلی: بوم شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

تعداد صفحه: 761

حجم کتاب: 48 مگابایت

کد کتاب: 0-471-38506-4

نوبت چاپ: 3rd ed

دانلود کتاب «جزوه میکروب شناسی لبنیات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.