دانلود کتاب Cultures of Taste/Theories of Appetite: Eating Romanticism (به فارسی: فرهنگ های ذائقه/نظریه های اشتها: خوردن رمانتیسم) نوشته شده توسط «Timothy Morton»
اطلاعات کتاب فرهنگ های ذائقه/نظریه های اشتها: خوردن رمانتیسم
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Palgrave Macmillan
نویسنده: Timothy Morton
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 311
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9780312293017 , 0312293011
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فرهنگ های ذائقه/نظریه های اشتها: خوردن رمانتیسم
فرهنگهای طعم/نظریههای اشتها سرشار از مواد تازه است: از ماهی و چیپس تا اولین خانه کاری در بریتانیا، از شیر مادر تا مارکس، از کانت در مهمانیهای شام تا مری ولستون کرافت در توالت. این کتاب طیف گسترده ای از نویسندگان رمانتیک را بررسی می کند: هگل، کولریج، شارلوت اسمیت، وردزورث، بایرون، شلی و کیتس، و نویسندگان کمتر شناخته شده ای مانند ویلیام هنری ایرلند و چارلز پیگوت. این شامل نگاهی به برخی میراث رمانتیسم در قرن بیستم است، مانند آثار ساموئل بکت، ژان پل سارتر و فیلیپ لارکین.
دانلود کتاب «فرهنگ های ذائقه/نظریه های اشتها: خوردن رمانتیسم»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.