کتاب الکترونیکی

CRC هندبوک ادویه های دارویی

CRC Handbook of Medicinal Spices

دانلود کتاب CRC Handbook of Medicinal Spices (به فارسی: CRC هندبوک ادویه های دارویی) نوشته شده توسط «James A. Duke»


اطلاعات کتاب CRC هندبوک ادویه های دارویی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: James A. Duke

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 333

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9780849312793 , 0-8493-1279-5

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب CRC هندبوک ادویه های دارویی

«بگذارید غذا داروی شما باشد، دارو غذای شما باشد.» – بقراط، 2400 قبل از میلاد، زمانی که «پدر پزشکی» آن کلمات معروف را به زبان آورد، ادویه ها به اندازه دارو، مومیایی کردن، حفظ غذا و پوشاندن بوی بد اهمیت داشتند. آنها برای مسائل آشپزی پیش پا افتاده تر بودند. نویسنده James A. Duke پیش‌بینی می‌کند که ادویه‌هایی مانند فلفل دلمه، دارچین، سیر، زنجبیل، پیاز و زردچوبه اهمیت دارویی بیشتری پیدا می‌کنند، زیرا هزینه‌های اقتصادی و آگاهی از عوارض جانبی داروهای تجویزی افزایش می‌یابد. به هر حال، هر ادویه حاوی هزاران فیتوکمیکال مفید است. داروها معمولاً فقط شامل یک یا دو مورد هستند. کشف علم در پشت فولکلور ادویه‌ها داروهای مهمی هستند که در برابر آزمون‌های تجربی هزاره‌ها مقاومت کرده‌اند. تقریباً 5000 سال پیش چارک، پدر طب آیورودا، ادعا کرد که سیر خون را سبک می کند، تومورها را کاهش می دهد و یک مقوی مقوی است. امروزه دانشمندان می گویند که خون را رقیق می کند، از سرطان جلوگیری می کند و میل جنسی را افزایش می دهد. قرن‌هاست که مردم در سراسر جهان از ادویه‌ها برای درمان بیماری‌های بی‌شماری و حفظ مواد غذایی استفاده می‌کنند. اکنون علم ثابت می کند که این ادویه ها ممکن است با فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد عفونی کننده خود ما را حفظ کنند. کتابچه راهنمای ادویه‌های دارویی CRC که با نام علمی سازماندهی شده است، علم پشت سرگذشت بیش از 60 ادویه محبوب را ارائه می‌کند. برای هر ادویه فهرست می‌شود: نام علمی فعالیت‌ها و نشانه‌های دارویی فعالیت‌های چندگانه سایر موارد استفاده، به‌ویژه آشپزی کشت شیمی ترکیبات مهم فیتوشیمیایی و فعالیت‌های آن‌ها این کتابچه همچنین شامل داده‌های بازار و واردات، کاربردهای آشپزی، اکولوژی و اطلاعات فرهنگی است، و به‌طور مفصل درباره استفاده از ادویه‌ها و ادویه‌ها به طور طولانی بحث می‌کند. آنتی اکسیدان ها


”Let food be your medicine, medicine your food.”-Hippocrates, 2400 B.C.When the ”Father of Medicine” uttered those famous words, spices were as important for medicine, embalming, preserving food, and masking bad odors as they were for more mundane culinary matters. Author James A. Duke predicts that spices such as capsicum, cinnamon, garlic, ginger, onion, and turmeric will assume relatively more medicinal importance again, as the economic costs and knowledge of the side-effects of prescription pharmaceuticals increase. After all, each spice contains thousands of useful phytochemicals. Pharmaceuticals usually contain only one or two.Discover the Science behind the FolkloreSpices are important medicines that have withstood the empirical tests of millennia. Nearly 5,000 years ago Charak, the father of Ayurvedic medicine, claimed that garlic lightens the blood, reduces tumors, and is an aphrodisiac tonic. Today scientists say it thins the blood, prevents cancer, and increases libido. For centuries people worldwide have used spices to cure a myriad of ailments and to preserve foods. Now science is proving that these spices may preserve us with their antioxidant and antiseptic activities. Organized by scientific name, the CRC Handbook of Medicinal Spices provides the science behind the folklore of over 60 popular spices. For each spice, it lists:Scientific nameCommon nameMedicinal activities and indicationsMultiple activitiesOther uses, especially culinaryCultivationChemistryImportant phytochemical constituents and their activitiesThe handbook also includes market and import data, culinary uses, ecology and cultural information, and discusses at length the use of spices as antiseptics and antioxidants.

دانلود کتاب «CRC هندبوک ادویه های دارویی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.