دانلود کتاب Cooking the Italian Way: Revised and Expanded to Include New Low-Fat and Vegetarian Recipes (به فارسی: آشپزی به روش ایتالیایی: بازبینی و گسترش یافت تا شامل دستور العمل های جدید کم چرب و گیاهی شود) نوشته شده توسط «Alphonse Bisignano»
اطلاعات کتاب آشپزی به روش ایتالیایی: بازبینی و گسترش یافت تا شامل دستور العمل های جدید کم چرب و گیاهی شود
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Lerner Publications
نویسنده: Alphonse Bisignano
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 73
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 9780822541134 , 0822541130
نوبت چاپ: Rev Exp
توضیحات کتاب آشپزی به روش ایتالیایی: بازبینی و گسترش یافت تا شامل دستور العمل های جدید کم چرب و گیاهی شود
سرزمین، مردم و آشپزی منطقه ای ایتالیا را معرفی می کند و شامل دستور العمل هایی برای غذاهایی مانند سوپ مینسترون، اسپاگتی با سس گوشت، و کاچیاتوره مرغ است.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.