کتاب الکترونیکی

آشپزی به روش چینی: بازبینی و گسترش یافت تا شامل دستور العمل های جدید کم چرب و گیاهی شود

Cooking the Chinese Way: Revised and Expanded to Include New Low-Fat and Vegetarian Recipes

دانلود کتاب Cooking the Chinese Way: Revised and Expanded to Include New Low-Fat and Vegetarian Recipes (به فارسی: آشپزی به روش چینی: بازبینی و گسترش یافت تا شامل دستور العمل های جدید کم چرب و گیاهی شود) نوشته شده توسط «Ling Yu»


اطلاعات کتاب آشپزی به روش چینی: بازبینی و گسترش یافت تا شامل دستور العمل های جدید کم چرب و گیاهی شود

موضوع اصلی: آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Lerner Publications

نویسنده: Ling Yu

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1982

تعداد صفحه: 73

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 9780822541608 , 0822541602

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب آشپزی به روش چینی: بازبینی و گسترش یافت تا شامل دستور العمل های جدید کم چرب و گیاهی شود

اصول آشپزی چینی، از جمله مواد اولیه و ظروف پخت و پز را معرفی می کند. همچنین دستور العمل هایی برای غذاهای پیشنهادی ارائه می دهد.


Introduces fundamental of Chinese cooking, including special ingredients and cooking utensils. Also provides recipes for suggested dishes.

دانلود کتاب «آشپزی به روش چینی: بازبینی و گسترش یافت تا شامل دستور العمل های جدید کم چرب و گیاهی شود»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.