دانلود کتاب Cooking in America, 1590-1840 (به فارسی: آشپزی در آمریکا، 1590-1840) نوشته شده توسط «Trudy Eden»
اطلاعات کتاب آشپزی در آمریکا، 1590-1840
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Greenwood Press
نویسنده: Trudy Eden
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 185
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9780313335679 , 0313335672
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب آشپزی در آمریکا، 1590-1840
هیچ دستور العملی برای آنچه سرخپوستان در دوران استعمار میخوردند وجود ندارد، اما این کتاب آشپزی از نقل قولهای دوره استفاده میکند تا جزئیات مواد غذایی و نحوه تهیه آن را توضیح دهد. بخش عمده ای از کتاب آشپزی به آنچه که مهاجران اروپایی پختند و آنچه به آشپزی آمریکایی تبدیل شد، اختصاص دارد. اولین مستعمره نشینان از انگلستان راه های غذایی خود را به آمریکا آوردند. غذاهای اصلی که آمریکاییهای اروپایی تبار میخوردند، از سال 1600 تا 1840 بسیار کم تغییر کردند. آمریکاییها در پایان این دوره گوشت گاو و مرغ بسیار بیشتری نسبت به اولین مستعمرهنشینان میخوردند. آنها بیشتر از شیر، کره و خامه استفاده می کردند. آنها همچنین گندم بیشتری را به شکل نان، کیک، کلوچه، کراکر و غلات می خوردند. در مورد میوه ها هم همینطور بود. با گذشت زمان سبزیجات عجیبتری مانند کلم بروکلی، گل کلم، کنگر فرنگی و بسیاری از سبزیجات ریشهدار از جمله سیبزمینی شیرین و سفید به سبزیجات رایج تبدیل شدند. در پایان این دوره، بسیاری از آمریکایی ها حتی غذاهایی مانند گوجه فرنگی، بامیه و کنجد می خوردند که برای اجدادشان ناشناخته بود. علاوه بر این، آمریکایی ها مانند اقوام خود در اروپا، قهوه، چای و شکلات و همچنین قند بیشتری را در رژیم غذایی خود گنجانده اند. همراه با آنها آداب و رسوم جدید مانند وقت چای و برای مردان معاشرت در قهوه خانه ها آمد. همچنین، نوشیدنیهای مقطر، بهویژه رم، که اغلب با آب مرکبات به شکل پانچ درست میشد، به طور فزایندهای مورد استفاده قرار گرفت. کتاب آشپزی به شما این حس را می دهد که چگونه غذاها آماده شده اند. کوره باز منبع اصلی گرما را فراهم می کرد. با گذشت زمان، افراد بیشتری میتوانستند در خانههای خود اجاقهای آجری هیزمی داشته باشند. اگرچه دستور العملهای ارائه شده در اینجا از قرن اول استعمار از کتابهای آشپزی نوشته شده برای افراد با رتبه بالا میآیند، اما در پایان دوره زمانی، نرخ باسوادی در میان مردان و زنان بسیار بالاتر بود. نویسندگان اروپایی و آمریکایی کتاب های آشپزی متعددی را منتشر کردند که نسبتاً ارزان و در دسترس بودند، بنابراین منطقی است که فرض کنیم این دستور العمل ها نماینده شیوه های آشپزی واقعی آمریکایی هستند. در این دوره تغییرات زیادی در کتاب های آشپزی و دستور العمل ها رخ داد. دستور العمل ها دقیق تر شدند و بیشتر به معیارهای استاندارد متکی بودند و دستور العمل ها برای غذاهایی بود که پیچیدگی کمتری دارند و تهیه آنها گران است. این واقعیت بیشتر نشان می دهد که کتاب های آشپزی برای گروهی از خوانندگان کمتر ثروتمند نوشته می شود تا اینکه ذائقه و اشتها تغییر کرده است. گرایش به سمت غذاهای ساده و مقرون به صرفه تا سال 1840 و پس از آن ادامه یافت، نشانه ای از افزایش خوانندگان و همچنین نشان دهنده آن چیزی است که اکثر آمریکایی ها می خورند. همچنین، دستور العمل هایی که آمریکایی در نظر گرفته می شدند توسعه یافتند. همه این دستور العمل ها به شکل اصلی خود هستند و از کتاب های آشپزی منتشر شده یا خصوصی معاصر گرفته شده اند. توضیحات بعد از دستور العمل ها اطلاعات تاریخی و پیشنهاداتی را ارائه می دهد اگر دستور غذا مبهم باشد یا اگر به یک ماده غیرعادی نیاز دارد. نکات ناهار خوری نیز گنجانده شده است. تصاویر دوره مکمل دستور العمل ها هستند.
There are no recipes for what the Indians ate in Colonial times, but this cookbook uses period quotations to detail what and how the foodstuffs were prepared. The bulk of the cookbook is devoted to what the European immigrants cooked and what evolved into American cooking. The first colonists from England brought their foodways to America. The basic foods that Americans of European descent ate changed very little from 1600 to 1840. While the major basic foods remained the same, their part in the total diet changed. Americans at the end of the period ate far more beef and chicken than did the first colonists. They used more milk, butter and cream. They also ate more wheat in the form of breads, cakes, cookies, crackers and cereals. The same was true with fruits. Over time the more exotic vegetables like broccoli, cauliflower, artichokes, and numerous root vegetables including both sweet and white potatoes became common vegetables. By the end of this period, many Americans were even eating foods like tomatoes, okra, and sesame, which were unknown to their ancestors. In addition, Americans, like their relatives in Europe, incorporated coffee, tea, and chocolate into their diets as well as more sugar. Along with them came new customs, such as tea time, and, for men, socializing at coffeehouses. Also, distilled beverages, particularly rum, which was often made into a punch with citrus juices, were increasingly used.
Basic cooking technology also remained the same throughout the period, and the cookbook gives a sense of how meals were prepared. The open hearth provided the major heat source. As time passed, though, more and more people could afford to have wood-fired brick ovens in their homes. Although the recipes presented here from the first century of colonization come from cookbooks written for people of upper status, by the end of the time period, literacy rates were much higher among men and women. European and American authors published numerous cookbooks that were relatively inexpensive and available, so it is reasonable to assume that those recipes were representative of actual American cookery practices. Many changes occurred to cookbooks and recipes during this period. The recipes became more detailed and more reliant on standard measures, and the recipes were for foods that are less complicated and expensive to prepare. This fact is more a sign that cookbooks were being written for a less wealthy group of readers than that tastes and appetites had changed. The trend toward simple and frugal foods continued up to 1840 and beyond, a sign that readership had expanded as well as an indicator of what the bulk of Americans were eating. As well, recipes that were considered American were developed. All of these recipes are in their original form and have been taken from contemporary published or private cookbooks. The explanations after the recipes give historical information and suggestions if the recipe is vague or if it calls for an unusual ingredient. Dining tips are included as well. Period illustrations complement the recipes.
دانلود کتاب «آشپزی در آمریکا، 1590-1840»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.