دانلود کتاب Continous Thermal Processing of Foods Pasteurization and UHT Sterilization (به فارسی: پردازش حرارتی مداوم پاستوریزه کردن مواد غذایی و استریلیزاسیون UHT) نوشته شده توسط «Michael J. Lewis – Neil J. Heppell»
اطلاعات کتاب پردازش حرارتی مداوم پاستوریزه کردن مواد غذایی و استریلیزاسیون UHT
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Michael J. Lewis – Neil J. Heppell
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 481
حجم کتاب: 28 مگابایت
کد کتاب: 9780834212596 , 0-8342-1259-5 , 0-8342-1259-5
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب پردازش حرارتی مداوم پاستوریزه کردن مواد غذایی و استریلیزاسیون UHT
این کتاب جدید کتاب کلاسیک هارولد برتون، UHT Processing of Milk and Milk Products را بهروزرسانی و گسترش میدهد تا پوشش جامع و پیشرفتهای را در مورد پردازش حرارتی مواد غذایی مایع و ذرات معلق ارائه دهد. محصولات غذایی تحت پوشش در حال حاضر شامل سوپ، سس، آب میوه و سایر نوشیدنی ها، علاوه بر شیر و محصولات لبنی است. پاستوریزه کردن، استریل کردن، و پردازش آسپتیک با تأکید بر اصول اساسی و مشکلات عملیات حرارتی سیالات چسبناک تر، که در آن شرایط جریان ساده احتمالاً غالب است، و محصولات حاوی ذرات مورد بحث قرار می گیرند. پاستوریزاسیون و عملیات حرارتی طراحی شده برای افزایش بیشتر ماندگاری محصولات پاستوریزه نیز مورد بحث قرار می گیرد و فرآیندهای پاستوریزه و استریلیزاسیون برای برجسته کردن شباهت ها و تفاوت ها مقایسه می شوند. در کل، عوامل موثر بر ایمنی و کیفیت غذاهای گرم شده مورد تاکید قرار می گیرد. این کتاب شامل بیش از 100 تصویر و 50 جدول، و همچنین ارجاع متقابل گسترده و بخش مرجع جامع است.
دانلود کتاب «پردازش حرارتی مداوم پاستوریزه کردن مواد غذایی و استریلیزاسیون UHT»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.