کتاب الکترونیکی

پردازش حرارتی مداوم پاستوریزه کردن مواد غذایی و استریلیزاسیون UHT

Continous Thermal Processing of Foods Pasteurization and UHT Sterilization

دانلود کتاب Continous Thermal Processing of Foods Pasteurization and UHT Sterilization (به فارسی: پردازش حرارتی مداوم پاستوریزه کردن مواد غذایی و استریلیزاسیون UHT) نوشته شده توسط «Michael J. Lewis – Neil J. Heppell»


اطلاعات کتاب پردازش حرارتی مداوم پاستوریزه کردن مواد غذایی و استریلیزاسیون UHT

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Michael J. Lewis – Neil J. Heppell

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 481

حجم کتاب: 28 مگابایت

کد کتاب: 9780834212596 , 0-8342-1259-5 , 0-8342-1259-5

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پردازش حرارتی مداوم پاستوریزه کردن مواد غذایی و استریلیزاسیون UHT

این کتاب جدید کتاب کلاسیک هارولد برتون، UHT Processing of Milk and Milk Products را به‌روزرسانی و گسترش می‌دهد تا پوشش جامع و پیشرفته‌ای را در مورد پردازش حرارتی مواد غذایی مایع و ذرات معلق ارائه دهد. محصولات غذایی تحت پوشش در حال حاضر شامل سوپ، سس، آب میوه و سایر نوشیدنی ها، علاوه بر شیر و محصولات لبنی است. پاستوریزه کردن، استریل کردن، و پردازش آسپتیک با تأکید بر اصول اساسی و مشکلات عملیات حرارتی سیالات چسبناک تر، که در آن شرایط جریان ساده احتمالاً غالب است، و محصولات حاوی ذرات مورد بحث قرار می گیرند. پاستوریزاسیون و عملیات حرارتی طراحی شده برای افزایش بیشتر ماندگاری محصولات پاستوریزه نیز مورد بحث قرار می گیرد و فرآیندهای پاستوریزه و استریلیزاسیون برای برجسته کردن شباهت ها و تفاوت ها مقایسه می شوند. در کل، عوامل موثر بر ایمنی و کیفیت غذاهای گرم شده مورد تاکید قرار می گیرد. این کتاب شامل بیش از 100 تصویر و 50 جدول، و همچنین ارجاع متقابل گسترده و بخش مرجع جامع است.


This new book updates and expands Harold Burton’s classic book, UHT Processing of Milk and Milk Products, to provide comprehensive, state-of-the-art coverage of thermal processing of liquid and particulate foods. The food products covered now include soups, sauces, fruit juices, and other beverages, in addition to milk and milk products. Pasteurization, sterilization, and aseptic processing are all discussed, with emphasis on the underlying principles and problems of heat treatment of more viscous fluids, where streamline flow conditions are likely to prevail, and of products containing particles. Pasteurization and heat treatments designed to further extend the shelf life of pasteurized products are also discussed, and the pasteurization and sterilization processes are compared to highlight similarities and differences. Throughout, factors influencing the safety and quality of heated foods are emphasized. This book contains over 100 illustrations and 50 tables, as well as extensive cross-referencing and a comprehensive reference section.

دانلود کتاب «پردازش حرارتی مداوم پاستوریزه کردن مواد غذایی و استریلیزاسیون UHT»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.