دانلود کتاب Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods (به فارسی: پذیرش مصرف کننده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی) نوشته شده توسط «Robert E Evenson – Vittorio Santaniello»
اطلاعات کتاب پذیرش مصرف کننده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CABI Pub
نویسنده: Robert E Evenson – Vittorio Santaniello
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 246
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 9780851997476 , 0-85199-747-3
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب پذیرش مصرف کننده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
در سال های اخیر نگرانی های فزاینده ای در مورد خطرات بالقوه سلامتی غذاهای اصلاح شده ژنتیکی وجود داشته است. ادراک مصرف کنندگان بین کشورها متفاوت است، اما احتمالاً در اروپا و کمترین در آمریکای شمالی برجسته است. اینها تأثیر عمیق و بحث برانگیزی بر توسعه بازارهای محصولات GM داشته است. این کتاب مجموعه ای از مطالعات پذیرش مصرف کنندگان از غذاهای تراریخته را ارائه می دهد. در این مطالعات از روشها و شواهد مختلفی استفاده شده است: دادههای قیمت و هزینه. روش های تجربی؛ “تمایل به پرداخت”؛ نگرش مصرف کننده؛ و پیامدهای اقتصادی مطالعات موردی طیف وسیعی از کشورها از جمله ایالات متحده آمریکا، چندین کشور اروپایی، ژاپن، نیوزیلند و کلمبیا را پوشش میدهد. فصل ها بر اساس مقالات ارائه شده در جلسات کنسرسیوم بین المللی تحقیقات بیوتکنولوژی کشاورزی، که در راولو، ایتالیا برگزار شد، می باشد.
دانلود کتاب «پذیرش مصرف کننده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.