کتاب الکترونیکی

پذیرش مصرف کننده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی

Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods

دانلود کتاب Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods (به فارسی: پذیرش مصرف کننده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی) نوشته شده توسط «Robert E Evenson – Vittorio Santaniello»


اطلاعات کتاب پذیرش مصرف کننده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CABI Pub

نویسنده: Robert E Evenson – Vittorio Santaniello

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 246

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 9780851997476 , 0-85199-747-3

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پذیرش مصرف کننده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی

در سال های اخیر نگرانی های فزاینده ای در مورد خطرات بالقوه سلامتی غذاهای اصلاح شده ژنتیکی وجود داشته است. ادراک مصرف کنندگان بین کشورها متفاوت است، اما احتمالاً در اروپا و کمترین در آمریکای شمالی برجسته است. اینها تأثیر عمیق و بحث برانگیزی بر توسعه بازارهای محصولات GM داشته است. این کتاب مجموعه ای از مطالعات پذیرش مصرف کنندگان از غذاهای تراریخته را ارائه می دهد. در این مطالعات از روش‌ها و شواهد مختلفی استفاده شده است: داده‌های قیمت و هزینه. روش های تجربی؛ “تمایل به پرداخت”؛ نگرش مصرف کننده؛ و پیامدهای اقتصادی مطالعات موردی طیف وسیعی از کشورها از جمله ایالات متحده آمریکا، چندین کشور اروپایی، ژاپن، نیوزیلند و کلمبیا را پوشش می‌دهد. فصل ها بر اساس مقالات ارائه شده در جلسات کنسرسیوم بین المللی تحقیقات بیوتکنولوژی کشاورزی، که در راولو، ایتالیا برگزار شد، می باشد.


In recent years there have been increasing concerns about the potential health risks of genetically modified foods. Consumer perceptions vary between countries, but are probably most pronounced in Europe and least in North America. These have had a profound and controversial effect on the development of markets for GM products. This book presents a compilation of studies of consumer acceptance to GM foods. Theses studies utilized different methods and evidence including: price and expenditure data; experimental methods; ”willingness to pay”; consumer attitudes; and economic consequences. Case studies cover a range of countries, including the USA, several European countries, Japan, New Zealand and Colombia. Chapters are based on papers presented at meetings of the International Consortium on Agricultural Biotechnology Research, held in Ravello, Italy.

دانلود کتاب «پذیرش مصرف کننده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.