کتاب الکترونیکی

کربوهیدرات های پیچیده در غذاها

Complex Carbohydrates in Foods

دانلود کتاب Complex Carbohydrates in Foods (به فارسی: کربوهیدرات های پیچیده در غذاها) نوشته شده توسط «Susan Sungsoo Cho»


اطلاعات کتاب کربوهیدرات های پیچیده در غذاها

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marcel Dekker

نویسنده: Susan Sungsoo Cho

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1999

تعداد صفحه: 696

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 0824701879 , 9780824701871 , 9780585134734

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کربوهیدرات های پیچیده در غذاها

“اثرات کربوهیدرات‌های پیچیده (نشاسته، آدامس و فیبرهای غذایی) را بر عملکرد فیزیولوژیکی انسان بررسی می‌کند و سطح دریافت رژیم غذایی مناسبی را برای درج بر روی برچسب‌های غذایی ایجاد می‌کند. تحقیقات، کاربردها و مسائل اجرایی فعلی را مورد توجه قرار می‌دهد.”


“Explores the effects of complex carbohydrates (starch, gums, and dietary fibers) on human physiological function and establishes an appropriate dietary intake level for inclusion on nutritional labels. Addresses current research, applications, and implementation issues.”

دانلود کتاب «کربوهیدرات های پیچیده در غذاها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.