دانلود کتاب Complex Carbohydrates in Foods (به فارسی: کربوهیدرات های پیچیده در غذاها) نوشته شده توسط «Susan Sungsoo Cho»
اطلاعات کتاب کربوهیدرات های پیچیده در غذاها
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker
نویسنده: Susan Sungsoo Cho
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1999
تعداد صفحه: 696
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 0824701879 , 9780824701871 , 9780585134734
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کربوهیدرات های پیچیده در غذاها
“اثرات کربوهیدراتهای پیچیده (نشاسته، آدامس و فیبرهای غذایی) را بر عملکرد فیزیولوژیکی انسان بررسی میکند و سطح دریافت رژیم غذایی مناسبی را برای درج بر روی برچسبهای غذایی ایجاد میکند. تحقیقات، کاربردها و مسائل اجرایی فعلی را مورد توجه قرار میدهد.”
دانلود کتاب «کربوهیدرات های پیچیده در غذاها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.