کتاب الکترونیکی

آشپزخانه جنگ سرد: آمریکایی سازی، فناوری و کاربران اروپایی

Cold War Kitchen: Americanization, Technology, and European Users

دانلود کتاب Cold War Kitchen: Americanization, Technology, and European Users (به فارسی: آشپزخانه جنگ سرد: آمریکایی سازی، فناوری و کاربران اروپایی) نوشته شده توسط «Ruth Oldenziel – Karin Zachmann»


اطلاعات کتاب آشپزخانه جنگ سرد: آمریکایی سازی، فناوری و کاربران اروپایی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: The MIT Press

نویسنده: Ruth Oldenziel – Karin Zachmann

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 429

حجم کتاب: 11 مگابایت

کد کتاب: 0262151197 , 9780262151191

توضیحات کتاب آشپزخانه جنگ سرد: آمریکایی سازی، فناوری و کاربران اروپایی

ریچارد نیکسون و نیکیتا خروشچف “مناظره آشپزخانه” معروف در سال 1958 بیش از فضایل لوازم خانگی آمریکایی را شامل می شود. نیکسون و خروشچف هر دو نماد سیاسی آشپزخانه مدرن را تشخیص دادند. نوع نوآوری فناورانه ای که در این زمینه روزمره ارائه می شود با سیستم سیاسی تولید کننده آن صحبت می کند. آشپزخانه، سیاست “بزرگ” سیاستمداران و دولتمردان را به سیاست “کوچک” کاربران و گروه های ذینفع متصل می کند. آشپزخانه جنگ سرد با در نظر گرفتن سیاست و عملکرد یکی از مشهورترین نمادهای فناوری در اواسط قرن بیستم، به آشپزخانه به عنوان یک شی مادی و نماد نگاه می کند. این کتاب با تعریف آشپزخانه به‌عنوان یک مصنوع پیچیده فناوری به اندازه رایانه‌ها، اتومبیل‌ها و موشک‌های هسته‌ای، راه‌هایی را بررسی می‌کند که طیفی از بازیگران اجتماعی در اروپا آشپزخانه را هم به‌عنوان ساختار ایدئولوژیکی و هم به‌عنوان عمل مادی شکل داده‌اند. این بازیگران – از سازندگان و معماران مدرنیست گرفته تا اصلاح طلبان و فمینیست‌ها – نوآوری‌های تکنولوژیکی آشپزخانه پس از جنگ را ساختند و اهلی کردند. خانه تبدیل به یک «پیوند میانجی» شد که در آن زنان کاربران و سایرین احساس آزادی می‌کردند تا به تولیدکنندگان از دیدگاه مصرف‌کننده مشاوره دهند. در مقاله‌هایی که با عکس‌های برجسته دوره نشان داده شده‌اند، مشارکت‌کنندگان در آشپزخانه جنگ سرد موضوعاتی را مانند پاسخ‌های دوسویه مصرف‌کنندگان شوروی به آشپزخانه رویایی آمریکایی که توسط نیکسون و خروشچف مورد بحث قرار می‌گرفت، در نظر می‌گیرند. فرانکفورتر کوچه، آشپزخانه مدرنیست اروپایی در دوره بین دو جنگ (و صادرات آن به ترکیه زمانی که طراح آن از دست نازی ها فرار کرد). و طراحی آشپزخانه یارانه ای دولت بریتانیا به قدری نوآورانه بود که با یک محصول لوکس آمریکایی اشتباه گرفته شد. مقالات پایانی خرد دریافت شده از تفاسیر گذشته از بحث آشپزخانه را به چالش می کشد. شرکت کنندگان: اسرا آککان، لیزبث برووتز، کریستینا کربن، گرگ کاستیو، ایرنه سیراد، شین همیلتون، مارتینا هسلر، متیو هیلتون، جولیان هولدر، روث اولدنزیل، سوزان ای.


Richard Nixon and Nikita Khrushchev’s famous “kitchen debate” in 1958 involved more than the virtues of American appliances. Both Nixon and Khrushchev recognized the political symbolism of the modern kitchen; the kind of technological innovation represented in this everyday context spoke to the political system that produced it. The kitchen connects the “big” politics of politicians and statesmen to the “small” politics of users and interest groups. Cold War Kitchen looks at the kitchen as material object and symbol, considering the politics and the practices of one of the most famous technological icons of the mid-twentieth century. Defining the kitchen as a complex technological artifact as important as computers, cars, and nuclear missiles, the book examines the ways in which a range of social actors in Europe shaped the kitchen as both ideological construct and material practice. These actors—from manufacturers and modernist architects to housing reformers and feminists—constructed and domesticated the technological innovations of the postwar kitchen. The home became a “mediation junction” in which women users and others felt free to advise producers from the consumer’s point of view. In essays illustrated by striking period photographs, the contributors to Cold War Kitchen consider such topics as Soviet consumers’ ambivalent responses to the American dream kitchen argued over by Nixon and Khrushchev; the Frankfurter Küche, a European modernist kitchen of the interwar period (and its export to Turkey when its designer fled the Nazis); and the British state-subsidized kitchen design so innovative that it was mistaken for a luxury American product. The concluding essays challenge the received wisdom of past interpretations of the kitchen debate. Contributors : Esra Akcan, Liesbeth Bervoets, Cristina Carbone, Greg Castillo, Irene Cieraad, Shane Hamilton, Martina Hessler, Matthew Hilton, Julian Holder, Ruth Oldenziel, Susan E. Reid Kirsi Saarikangas, Karin Zachmann Inside Technology series

دانلود کتاب «آشپزخانه جنگ سرد: آمریکایی سازی، فناوری و کاربران اروپایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.