کتاب الکترونیکی

دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum

Cinnamon and Cassia: The Genus Cinnamomum

دانلود کتاب Cinnamon and Cassia: The Genus Cinnamomum (به فارسی: دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum) نوشته شده توسط «P. N. Ravindran – K Nirmal-Babu – M Shylaja»


اطلاعات کتاب دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: P. N. Ravindran – K Nirmal-Babu – M Shylaja

زبان: English

فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 379

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9780415317559 , 0-415-31755-X

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum

این جلد جامع دارچین سریلانکا (سیلان)، کاسیای چینی، کاسیای اندونزیایی، کاسیای هندی، کافور و سایر ادویه های مفید گیاه دارچین را توصیف می کند. دارچین و کاسیا در کشورهایی که از روش‌های سنتی برای تولید آن استفاده می‌کنند، به عنوان «ادویه‌های زندگی» شناخته می‌شوند و ارتباط تنگاتنگی با زندگی اجتماعی مردم کشورهای تولیدکننده دارند. Cinnamon and Cassia: Genus Cinnamomum علاوه بر کتابشناسی گسترده ای با بیش از 750 مرجع، ضمیمه ای را شامل می شود که دستور العمل های حاوی دارچین یا کاسیا را به عنوان یک ماده تشکیل می دهد. دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum همراهی ارزشمند برای همه کارگران و دانش‌آموزان ادویه جات، و همچنین کسانی که در مطالعه، کشت، بازاریابی، فرآوری یا توسعه محصول دارچین و کاسیا مشغول هستند، خواهد بود. این تنها کتاب مرجع اصلی موجود در مورد این ادویه های مهم است.


This comprehensive volume describes Srilankan (Ceylon) cinnamon, Chinese cassia, Indonesian cassia, Indian cassia, camphor and other useful spices of the Cinnamomum plant. Cinnamon and cassia are known as “Spices of Life” in the countries that use traditional methods to produce them, and they are intimately connected with the social life of the people in the producing countries. In addition to an extensive bibliography of more than 750 references, Cinnamon and Cassia: Genus Cinnamomum includes an appendix listing recipes that contain cinnamon or cassia as an ingredient. Cinnamon and Cassia: Genus Cinnamomum will be an invaluable companion to all spices workers and students, as well as to those engaged in the study, cultivation, marketing, processing or product development of cinnamon and cassia. This is the only major reference book available on these important spices.

دانلود کتاب «دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.