دانلود کتاب Cinnamon and Cassia: The Genus Cinnamomum (به فارسی: دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum) نوشته شده توسط «P. N. Ravindran – K Nirmal-Babu – M Shylaja»
اطلاعات کتاب دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: P. N. Ravindran – K Nirmal-Babu – M Shylaja
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 379
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780415317559 , 0-415-31755-X
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum
این جلد جامع دارچین سریلانکا (سیلان)، کاسیای چینی، کاسیای اندونزیایی، کاسیای هندی، کافور و سایر ادویه های مفید گیاه دارچین را توصیف می کند. دارچین و کاسیا در کشورهایی که از روشهای سنتی برای تولید آن استفاده میکنند، به عنوان «ادویههای زندگی» شناخته میشوند و ارتباط تنگاتنگی با زندگی اجتماعی مردم کشورهای تولیدکننده دارند. Cinnamon and Cassia: Genus Cinnamomum علاوه بر کتابشناسی گسترده ای با بیش از 750 مرجع، ضمیمه ای را شامل می شود که دستور العمل های حاوی دارچین یا کاسیا را به عنوان یک ماده تشکیل می دهد. دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum همراهی ارزشمند برای همه کارگران و دانشآموزان ادویه جات، و همچنین کسانی که در مطالعه، کشت، بازاریابی، فرآوری یا توسعه محصول دارچین و کاسیا مشغول هستند، خواهد بود. این تنها کتاب مرجع اصلی موجود در مورد این ادویه های مهم است.
دانلود کتاب «دارچین و کاسیا: جنس Cinnamomum»