دانلود کتاب Chilled foods: a comprehensive guide (به فارسی: غذاهای سرد: راهنمای جامع) نوشته شده توسط «Michael Stringer – C. Dennis»
اطلاعات کتاب غذاهای سرد: راهنمای جامع
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Michael Stringer – C. Dennis
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 489
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 0849308569 , 9780849308567 , 1855734990 , 9781855734999
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب غذاهای سرد: راهنمای جامع
(وودهد) مرجعی برای تولیدکنندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی در مورد روندها و تأثیرات کلیدی در جنبه های مختلف بازار غذاهای سرد، بحث در مورد انتخاب و کیفیت محصول، یخچال و بسته بندی، طراحی فرآیند ایمن، و مجموعه ای از موضوعات مهم دیگر. نسخه قبلی: c1992.
دانلود کتاب «غذاهای سرد: راهنمای جامع»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.