کتاب الکترونیکی

غذاهای سرد: راهنمای جامع

Chilled foods: a comprehensive guide

دانلود کتاب Chilled foods: a comprehensive guide (به فارسی: غذاهای سرد: راهنمای جامع) نوشته شده توسط «Michael Stringer – C. Dennis»


اطلاعات کتاب غذاهای سرد: راهنمای جامع

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Michael Stringer – C. Dennis

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 489

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 0849308569 , 9780849308567 , 1855734990 , 9781855734999

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب غذاهای سرد: راهنمای جامع

(وودهد) مرجعی برای تولیدکنندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی در مورد روندها و تأثیرات کلیدی در جنبه های مختلف بازار غذاهای سرد، بحث در مورد انتخاب و کیفیت محصول، یخچال و بسته بندی، طراحی فرآیند ایمن، و مجموعه ای از موضوعات مهم دیگر. نسخه قبلی: c1992.


(Woodhead) A reference for food manufacturers and producers on the key trends and influences in the various aspects of the chilled foods market, discussing product selection and quality, refrigeration and packing, safe process design, and a host of other important topics. Previous edition: c1992.

دانلود کتاب «غذاهای سرد: راهنمای جامع»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.