دانلود کتاب Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices (به فارسی: شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها) نوشته شده توسط «Dr. Philip R. Ashurst»
اطلاعات کتاب شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Blackwell Pub
نویسنده: Dr. Philip R. Ashurst
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 393
حجم کتاب: 21 مگابایت
کد کتاب: 9781405122863 , 1-4051-2286-2
نوبت چاپ: 2nd ed
توضیحات کتاب شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها
نوشابه ها و آب میوه ها تقریباً در همه کشورهای جهان تولید می شوند و در دسترس بودن آنها قابل توجه است. از بزرگترین شهرها گرفته تا برخی از دورافتادهترین روستاها، نوشابهها در طعمها و بستهبندیهای مختلف در دسترس هستند. بازار این محصولات همچنان پتانسیل قابل توجهی برای رشد نشان می دهد. تنوع محصولات و انواع بستهبندی همچنان در حال گسترش است و از جمله پیشرفتهای مهمتر در سالهای اخیر، افزایش نوشیدنیهای رژیمی با کیفیت بسیار بالا بوده است که بسیاری از آنها بر پایه چشمه یا آب معدنی طبیعی هستند. این کتاب مروری بر شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها دارد. نسخه اصلی به طور کامل اصلاح و توسعه یافته است، با فصول جدیدی در مورد روند بازارهای نوشیدنی، فرآوری میوه و آبمیوه، کربوهیدرات ها و شیرین کننده های شدید، نوشیدنی های غیر گازدار، نوشیدنی های گازدار، و نوشیدنی های کاربردی حاوی عصاره های گیاهی. این برای فارغ التحصیلان علوم غذایی، شیمی یا میکروبیولوژی است که وارد تولید، کنترل کیفیت، توسعه محصول جدید یا بازاریابی در صنعت نوشیدنی یا در شرکت هایی می شوند که مواد تشکیل دهنده یا مواد بسته بندی را به صنعت نوشیدنی عرضه می کنند.
دانلود کتاب «شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.