کتاب الکترونیکی

شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها

Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices

دانلود کتاب Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices (به فارسی: شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها) نوشته شده توسط «Dr. Philip R. Ashurst»


اطلاعات کتاب شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Blackwell Pub

نویسنده: Dr. Philip R. Ashurst

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 393

حجم کتاب: 21 مگابایت

کد کتاب: 9781405122863 , 1-4051-2286-2

نوبت چاپ: 2nd ed

توضیحات کتاب شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها

نوشابه ها و آب میوه ها تقریباً در همه کشورهای جهان تولید می شوند و در دسترس بودن آنها قابل توجه است. از بزرگ‌ترین شهرها گرفته تا برخی از دورافتاده‌ترین روستاها، نوشابه‌ها در طعم‌ها و بسته‌بندی‌های مختلف در دسترس هستند. بازار این محصولات همچنان پتانسیل قابل توجهی برای رشد نشان می دهد. تنوع محصولات و انواع بسته‌بندی همچنان در حال گسترش است و از جمله پیشرفت‌های مهم‌تر در سال‌های اخیر، افزایش نوشیدنی‌های رژیمی با کیفیت بسیار بالا بوده است که بسیاری از آن‌ها بر پایه چشمه یا آب معدنی طبیعی هستند. این کتاب مروری بر شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها دارد. نسخه اصلی به طور کامل اصلاح و توسعه یافته است، با فصول جدیدی در مورد روند بازارهای نوشیدنی، فرآوری میوه و آبمیوه، کربوهیدرات ها و شیرین کننده های شدید، نوشیدنی های غیر گازدار، نوشیدنی های گازدار، و نوشیدنی های کاربردی حاوی عصاره های گیاهی. این برای فارغ التحصیلان علوم غذایی، شیمی یا میکروبیولوژی است که وارد تولید، کنترل کیفیت، توسعه محصول جدید یا بازاریابی در صنعت نوشیدنی یا در شرکت هایی می شوند که مواد تشکیل دهنده یا مواد بسته بندی را به صنعت نوشیدنی عرضه می کنند.


Soft drinks and fruit juices are produced in almost every country in the world and their availability is remarkable. From the largest cities to some of the remotest villages, soft drinks are available in a variety of flavours and packaging. The market for these products continues to show a remarkable potential for growth. The variety of products and packaging types continues to expand, and among the more significant developments in recent years has been the increase in diet drinks of very high quality, many of which are based on spring or natural mineral water. This book provides an overview of the chemistry and technology of soft drinks and fruit juices. The original edition has been completely revised and extended, with new chapters on Trends in Beverage Markets, Fruit and Juice Processing, Carbohydrate and Intense Sweeteners, Non-Carbonated Beverages, Carbonated Beverages, and Functional Drinks containing Herbal Extracts. It is directed at graduates in food science, chemistry or microbiology entering production, quality control, new product development or marketing in the beverage industry or in companies supplying ingredients or packaging materials to the beverage industry.

دانلود کتاب «شیمی و فناوری نوشابه ها و آب میوه ها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.