کتاب الکترونیکی

شیمی و ایمنی آکریل آمید در مواد غذایی

Chemistry and Safety of Acrylamide in Food

دانلود کتاب Chemistry and Safety of Acrylamide in Food (به فارسی: شیمی و ایمنی آکریل آمید در مواد غذایی) نوشته شده توسط «Margareta Törnqvist (auth.) – Mendel Friedman – Don Mottram (eds.)»


اطلاعات کتاب شیمی و ایمنی آکریل آمید در مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer US

نویسنده: Margareta Törnqvist (auth.) – Mendel Friedman – Don Mottram (eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 466

حجم کتاب: 23 مگابایت

کد کتاب: 9781441936721 , 1441936726

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب شیمی و ایمنی آکریل آمید در مواد غذایی

گزارش می‌دهد که پردازش حرارتی غذاها باعث ایجاد آکریل آمید می‌شود که علاقه بیشتری به شیمی، بیوشیمی و ایمنی این ترکیب دارد. بر اساس مطالعات حیوانی، سمیت عصبی، سمیت باروری، سمیت ژنی و سرطان زایی ناشی از آکریل آمید، خطرات بالقوه سلامت انسان هستند. از آنجایی که قرار گرفتن انسان در معرض آکریل آمید می تواند هم از منابع خارجی و هم از رژیم غذایی باشد، نیاز به ایجاد درک بهتری از شکل گیری و توزیع آن در غذا و نقش آن در سلامت انسان وجود دارد. برای کمک به این تلاش، کارشناسان از هشت کشور داده‌هایی در مورد شیمی، تجزیه و تحلیل، متابولیسم، فارماکولوژی و سم‌شناسی آکریل آمید ارائه کرده‌اند.

به طور خاص جنبه های زیر پوشش داده شده است: قرار گرفتن در معرض از محیط و رژیم غذایی. بیومارکرهای قرار گرفتن در معرض ارزیابی ریسک؛ همهگیرشناسی؛ مکانیسم تشکیل در غذا؛ آلکیلاسیون بیولوژیکی اسیدهای آمینه، پپتیدها، پروتئین ها و DNA توسط آکریل آمید و متابولیت اپوکسید آن گلیسیدامید. سمیت عصبی، سمیت تولید مثلی و سرطان زایی؛ محافظت در برابر اثرات نامطلوب؛ و رویکردهای ممکن برای کاهش سطوح غذا. لقاح متقابل ایده ها در میان چندین رشته که در آنها علاقه به آکریل آمید توسعه یافته است، از جمله علوم غذایی، فارماکولوژی، سم شناسی و پزشکی، درک بهتری از شیمی و بیولوژی آکریل آمید در مواد غذایی فراهم می کند و می تواند منجر به توسعه فرآیندهای غذایی برای کاهش محتوای آکریل آمید رژیم غذایی.


Reports that heat processing of foods induces the formation of acrylamide heightened interest in the chemistry, biochemistry, and safety of this compound. Acrylamide-induced neurotoxicity, reproductive toxicity, genotoxicity, and carcinogenicity are potential human health risks based on animal studies. Because exposure of humans to acrylamide can come from both external sources and the diet, there exists a need to develop a better understanding of its formation and distribution in food and its role in human health. To contribute to this effort, experts from eight countries have presented data on the chemistry, analysis, metabolism, pharmacology, and toxicology of acrylamide.

Specifically covered are the following aspects: exposure from the environment and the diet; biomarkers of exposure; risk assessment; epidemiology; mechanism of formation in food; biological alkylation of amino acids, peptides, proteins, and DNA by acrylamide and its epoxide metabolite glycidamide; neurotoxicity, reproductive toxicity, and carcinogenicity; protection against adverse effects; and possible approaches to reducing levels in food. Cross-fertilization of ideas among several disciplines in which an interest in acrylamide has developed, including food science, pharmacology, toxicology, and medicine, will provide a better understanding of the chemistry and biology of acrylamide in food, and can lead to the development of food processes to decrease the acrylamide content of the diet.

دانلود کتاب «شیمی و ایمنی آکریل آمید در مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.