کتاب الکترونیکی

پنیر و فرهنگ: تاریخچه پنیر و جایگاه آن در تمدن غرب

Cheese and culture : a history of cheese and its place in western civilization

دانلود کتاب Cheese and culture : a history of cheese and its place in western civilization (به فارسی: پنیر و فرهنگ: تاریخچه پنیر و جایگاه آن در تمدن غرب) نوشته شده توسط «Kindstedt – Paul S»


اطلاعات کتاب پنیر و فرهنگ: تاریخچه پنیر و جایگاه آن در تمدن غرب

موضوع اصلی: مرجع – سایر مراجع بر اساس موضوع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Chelsea Green Publishing

نویسنده: Kindstedt – Paul S

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 253

حجم فایل: 1.75 مگابایت

کد کتاب: 1603584129 , 9781603584128

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب پنیر و فرهنگ: تاریخچه پنیر و جایگاه آن در تمدن غرب

پشت هر نوع پنیر سنتی داستانی جذاب وجود دارد. با بررسی نقش پنیرساز در طول تاریخ جهان و با درک چند اصل اساسی علم و فناوری پنیر، می‌توان دریافت که چگونه پنیرهای مختلف توسط محیط اطرافشان شکل گرفته و متناسب با آن، و همچنین با بافت اجتماعی و فرهنگی آن‌ها تعریف شده‌اند. . پنیر و فرهنگ تلاش می کند تا با مشاهده تاریخ بشر از چشم یک دانشمند پنیر، درک ما از منشاء پنیر را افزایش دهد.

همچنین داستان بزرگتری برای گفتن وجود دارد، یک روایت بزرگ که همه پنیرها را به هم متصل می کند و به یک داستان تبدیل می شود. تاریخ واحدی که با کشف پنیرسازی آغاز شد و تا به امروز ادامه دارد. این کتاب آن داستان 9000 ساله را بر اساس اطلاعات اغلب تکه تکه ای که در دسترس داریم بازسازی می کند. پنیر و فرهنگ سفری را آغاز می‌کند که از عصر نوسنگی آغاز می‌شود و راه خود را از طریق قرن‌های بعدی تا به امروز می‌پیچد. این گشت و گذار در تاریخ پنیر با برخی از دوره های محوری در ماقبل تاریخ بشر و تاریخ باستان، کلاسیک، قرون وسطی، رنسانس و مدرن تلاقی می کند که تمدن غرب را شکل داده است، زیرا این دوره ها همچنین زندگی پنیرسازان و پنیرهای متنوعی را که آنها توسعه داده اند شکل داده است. این کتاب لنز مفیدی را ارائه می‌کند که از طریق آن می‌توان نگرش‌های قرن بیست و یکم خود را نسبت به پنیر که از گذشته خود به ارث برده‌ایم، و نگرش‌های ما در مورد سیستم غذایی را به‌طور گسترده‌تر مشاهده کرد.

این کتاب با طراوت و اصیل، جذاب خواهد بود. هر کسی که عاشق تاریخ، غذا، و به خصوص پنیر خوب است.


Behind every traditional type of cheese there is a fascinating story. By examining the role of the cheesemaker throughout world history and by understanding a few basic principles of cheese science and technology, we can see how different cheeses have been shaped by and tailored to their surrounding environment, as well as defined by their social and cultural context. Cheese and Culture endeavors to advance our appreciation of cheese origins by viewing human history through the eyes of a cheese scientist.

There is also a larger story to be told, a grand narrative that binds all cheeses together into a single history that started with the discovery of cheese making and that is still unfolding to this day. This book reconstructs that 9000-year story based on the often fragmentary information that we have available. Cheese and Culture embarks on a journey that begins in the Neolithic Age and winds its way through the ensuing centuries to the present. This tour through cheese history intersects with some of the pivotal periods in human prehistory and ancient, classical, medieval, renaissance, and modern history that have shaped western civilization, for these periods also shaped the lives of cheesemakers and the diverse cheeses that they developed. The book offers a useful lens through which to view our twenty-first century attitudes toward cheese that we have inherited from our past, and our attitudes about the food system more broadly.

This refreshingly original book will appeal to anyone who loves history, food, and especially good cheese.

دانلود کتاب «پنیر و فرهنگ: تاریخچه پنیر و جایگاه آن در تمدن غرب»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید