دانلود کتاب characterization of proteins (به فارسی: خصوصیات پروتئین ها) نوشته شده توسط «Felix Franks»
اطلاعات کتاب خصوصیات پروتئین ها
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Humana Press
نویسنده: Felix Franks
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1988
تعداد صفحه: 569
حجم کتاب: 30 مگابایت
کد کتاب: 0896031098 , 9780896031098
دانلود کتاب «خصوصیات پروتئین ها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.