کتاب الکترونیکی

خصوصیات پروتئین ها

characterization of proteins

دانلود کتاب characterization of proteins (به فارسی: خصوصیات پروتئین ها) نوشته شده توسط «Felix Franks»


اطلاعات کتاب خصوصیات پروتئین ها

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Humana Press

نویسنده: Felix Franks

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1988

تعداد صفحه: 569

حجم کتاب: 30 مگابایت

کد کتاب: 0896031098 , 9780896031098

دانلود کتاب «خصوصیات پروتئین ها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.