دانلود کتاب Carcinogens and Anticarcinogens in the Human Diet: A Comparison of Naturally Occurring and Synthetic Substances (به فارسی: مواد سرطان زا و ضد سرطان در رژیم غذایی انسان: مقایسه مواد طبیعی و مصنوعی) نوشته شده توسط «Committee on Comparative Toxicity of Naturally Occurring Carcinogens – National Research Council»
اطلاعات کتاب مواد سرطان زا و ضد سرطان در رژیم غذایی انسان: مقایسه مواد طبیعی و مصنوعی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: National Academies Press
نویسنده: Committee on Comparative Toxicity of Naturally Occurring Carcinogens – National Research Council
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1996
تعداد صفحه: 434
حجم کتاب: 12 مگابایت
کد کتاب: 9780309053914 , 0309053919
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب مواد سرطان زا و ضد سرطان در رژیم غذایی انسان: مقایسه مواد طبیعی و مصنوعی
علیرغم افزایش دانش در مورد تغذیه انسان، سهم رژیم غذایی در سرطان همچنان یک سوال نگران کننده است. “سرطان زا و ضد سرطان” بهترین اطلاعات موجود را در مورد میزان خطر بالقوه سرطان – و اثر ضد سرطانی بالقوه – از مواد شیمیایی طبیعی در مقایسه با خطر ترکیبات شیمیایی مصنوعی جمع آوری می کند. این کمیته به نتایج مهمی در مورد رژیم غذایی و سرطان میپردازد، از جمله نقش سرطانزایی کالری و چربی اضافی، فواید ضدسرطانزایی فیبر و سایر مواد، و تأثیر تنظیم مواد افزودنی غذایی. این کتاب توصیه هایی برای تحقیقات اپیدمیولوژیک و رژیم غذایی ارائه می دهد. «مواد سرطانزا و ضدسرطانزا» مروری خوانا از مسائل ارائه میکند و به پرسشهای حیاتی میپردازد: آیا رژیم غذایی به نسبت قابلتوجهی از سرطان انسان کمک میکند؟ آیا تداخلات قابل توجهی بین مواد سرطان زا و ضد سرطان زا در رژیم غذایی وجود دارد؟ این جلد مکانیسمهای خواص سرطانزایی و ضد سرطانزایی را مورد بحث قرار میدهد و بررسی میکند که آیا تکنیکهای مورد استفاده برای ارزیابی پتانسیل سرطانزایی مواد مصنوعی را میتوان با مواد شیمیایی طبیعی استفاده کرد. این کمیته معیارهایی را برای اولویت بندی تعداد زیادی از موادی که نیاز به آزمایش دارند، ارائه می کند. “مواد سرطان زا و ضد سرطان” مسائل را روشن می کند و جهت تحقیقات بیشتر در مورد رژیم غذایی و سرطان را تعیین می کند. این جلد برای هر کسی که در مسائل غذایی و بهداشتی دخیل است جالب خواهد بود: سیاست گذاران، تنظیم کنندگان، محققان، متخصصان تغذیه و حامیان سلامت.
دانلود کتاب «مواد سرطان زا و ضد سرطان در رژیم غذایی انسان: مقایسه مواد طبیعی و مصنوعی»