کتاب الکترونیکی

کربوهیدرات ها در شیمی و زیست شناسی

Carbohydrates in chemistry and biology

دانلود کتاب Carbohydrates in chemistry and biology (به فارسی: کربوهیدرات ها در شیمی و زیست شناسی) نوشته شده توسط «Beat Ernst – Gerald W Hart – Pierre Sinay»


اطلاعات کتاب کربوهیدرات ها در شیمی و زیست شناسی

موضوع اصلی: اناتومی و فیزیولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-VCH

نویسنده: Beat Ernst – Gerald W Hart – Pierre Sinay

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 980

حجم کتاب: 20 مگابایت

کد کتاب: 3527295119 , 9783527295111

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کربوهیدرات ها در شیمی و زیست شناسی

شیمی کربوهیدرات و گلیکوبیولوژی طی چند سال اخیر با توسعه سنتزهای جدید، تخیلی و کارآمد متعددی که بینش بیشتری در مورد ساختارها و تعاملات بیولوژیکی گلیکوکونژوگیت ها ارائه می دهد، شاهد گسترش سریعی بوده است. واکنش های گلیکوزیلاسیون به طور گسترده در سنتز داروها و ترکیبات زیست فعال استفاده می شود. در زیست شناسی و پزشکی الیگوساکاریدها نقش اصلی را در تحریک ایمنی، سرطان یا پاسخ های آلرژیک ایفا می کنند. Glycoscience مثال بسیار آموزنده ای از این است که چگونه یک موضوع مشترک مورد علاقه، هم شیمی و هم زیست شناسی را برای باز کردن مرزهای علمی به طور جمعی تحریک می کند. این هم افزایی در این اثر نمایان شده است. سه متخصص برجسته در زمینه‌های Glycochemistry و Glycobiology از نویسندگان مشهور متعددی دعوت کرده‌اند تا مروری جامع از پیشرفت‌ها و یافته‌های اخیر در Glycoscience ارائه کنند. این کتابچه راهنمای چهار جلدی نمای یکپارچه و پیشرفته را ارائه می‌کند و تمام جنبه‌های شیمیایی، مانند سنتز و تجزیه و تحلیل کربوهیدرات‌ها و الیگوساکاریدها، و همچنین نقش و فعالیت بیولوژیکی الیگوساکاریدها و برهمکنش‌های کربوهیدرات/پروتئین را پوشش می‌دهد.


Carbohydrate Chemistry and Glycobiology have witnessed a rapid expansion during the last few years with the development of numerous new, imaginative and efficient syntheses which provide further insight into structures and biological interactions of glycoconjugates. Glycosylation reactions are widely used in the synthesis of pharmaceuticals and bio-active compounds. In biology and medicine oligosaccharides play a central role in immuno-stimulation, cancer or allergic responses. Glycoscience is a very instructive example of how one common topic of interest stimulates both chemistry and biology to collectively open scientific frontiers. This synergy is made visible in this work. Three leading experts in the fields of Glycochemistry and Glycobiology have invited numerous renowned authors to provide a comprehensive overview of the recent advances and findings in Glycoscience. This four-volume handbook presents an integrated and cutting-edge view, and covers all chemical aspects, such as syntheses and analysis of carbohydrates and oligosaccharides, as well as the biological role and activity of oligosaccharides and carbohydrate/protein interactions.

دانلود کتاب «کربوهیدرات ها در شیمی و زیست شناسی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.