دانلود کتاب Carbohydrate Mimics: Concepts and Methods (به فارسی: تقلید کربوهیدرات: مفاهیم و روش ها) نوشته شده توسط «Yves Chapleur»
اطلاعات کتاب تقلید کربوهیدرات: مفاهیم و روش ها
موضوع اصلی: شیمی ارگانیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-VCH
نویسنده: Yves Chapleur
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1998
تعداد صفحه: 632
حجم کتاب: 127 مگابایت
کد کتاب: 3-527-29526-7 , 3-527-29543-7 , 3-527-29544-5 , 3-527-30079-1 , 9783527295265
توضیحات کتاب تقلید کربوهیدرات: مفاهیم و روش ها
شیمی کربوهیدرات و گلیکوبیولوژی طی چند سال اخیر با توسعه سنتزهای جدید، تخیلی و کارآمد متعددی که بینش بیشتری در مورد ساختارها و تعاملات بیولوژیکی گلیکوکونژوگیت ها ارائه می دهد، شاهد گسترش سریعی بوده است. واکنش های گلیکوزیلاسیون به طور گسترده در سنتز داروها و ترکیبات زیست فعال استفاده می شود. در زیست شناسی و پزشکی الیگوساکاریدها نقش اصلی را در تحریک ایمنی، سرطان یا پاسخ های آلرژیک ایفا می کنند. Glycoscience مثال بسیار آموزنده ای از این است که چگونه یک موضوع مشترک مورد علاقه شیمی و زیست شناسی را برای باز کردن مرزهای علمی به طور جمعی تحریک می کند. این هم افزایی در این کار قابل مشاهده است. سه متخصص برجسته در زمینههای Glycochemistry و Glycobiology از نویسندگان مشهور متعددی دعوت کردهاند تا مروری جامع از پیشرفتها و یافتههای اخیر در Glycoscience ارائه کنند. این کتابچه راهنمای چهار جلدی یک نمای یکپارچه و پیشرفته را ارائه میکند و تمام جنبههای شیمیایی، مانند سنتز و تجزیه و تحلیل کربوهیدراتها و الیگوساکاریدها، و همچنین نقش بیولوژیکی و فعالیت الیگوساکاریدها و برهمکنشهای کربوهیدرات/پروتئین را پوشش میدهد.
دانلود کتاب «تقلید کربوهیدرات: مفاهیم و روش ها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.