کتاب الکترونیکی

پروتکل های بیوتکنولوژی کربوهیدرات

Carbohydrate Biotechnology Protocols

دانلود کتاب Carbohydrate Biotechnology Protocols (به فارسی: پروتکل های بیوتکنولوژی کربوهیدرات) نوشته شده توسط «Christopher Bucke (auth.) – Christopher Bucke (eds.)»


اطلاعات کتاب پروتکل های بیوتکنولوژی کربوهیدرات

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Humana Press

نویسنده: Christopher Bucke (auth.) – Christopher Bucke (eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1999

تعداد صفحه: 337

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 9780896035638 , 0-89603-563-8

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پروتکل های بیوتکنولوژی کربوهیدرات

در پروتکل‌های بیوتکنولوژی کربوهیدرات، کریستوفر باک مجموعه‌ای از روش‌های عملی مدرن را برای استفاده مؤثر از میکروب‌ها و آنزیم‌ها برای تولید و اصلاح کربوهیدرات‌هایی با ارزش تجاری بالقوه و واقعی گرد هم آورده است. این روش‌های قدرتمند، متخصص و مبتدی را قادر می‌سازد تا پلی‌ساکارید، الیگوساکارید و سورفکتانت‌های مبتنی بر کربوهیدرات را با تخمیر با استفاده از آنزیم‌ها تولید کند. تکنیک‌های اضافی تولید مشتقات قندها، سایر الیگوساکاریدها و مشتقات قند را با استفاده از فناوری آنزیمی ممکن می‌سازد.
پروتکل‌های بیوتکنولوژی کربوهیدرات به شیمی‌دانان مصنوعی، بیوشیمی‌دانان، بیوتکنولوژیست‌های تخمیری و آنزیم‌شناسان کاربردی تکنیک‌های پیشرفته ارائه می‌دهند – بسیاری از آنها تا کنون در چاپ موجود نبوده‌اند – که تمیزتر و اغلب کم‌هزینه‌تر از جایگزین‌های شیمیایی موجود هستند. این پروتکل‌های پیشرفته به‌موقع و به آسانی قابل تکرار هستند، به کاربر اجازه می‌دهند تا تولید و






In Carbohydrate Biotechnology Protocols, Christopher Bucke has brought together a compilation of modern hands-on methods for the effective use of microbes and enzymes to produce and modify carbohydrates of potential and actual commercial value. These powerful methods enable both the expert and the beginner to generate polysaccharides, oligosaccharides, and carbohydrate-based surfactants by fermentation using enzymes. Additional techniques make it possible to produce derivatives of sugars, other oligosaccharides, and sugar derivatives using enzyme technology.
Carbohydrate Biotechnology Protocols offers synthetic chemists, biochemists, fermentation biotechnologists, and applied enzymologists cutting-edge techniques-many of them hitherto unavailable in print-that are cleaner and often less costly than available chemical alternatives. Timely and readily reproducible, these state-of-the-art protocols allow the user to produce and





دانلود کتاب «پروتکل های بیوتکنولوژی کربوهیدرات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.