کتاب الکترونیکی

محدودیت کالری: کلیدی برای درک و تعدیل پیری (نمایه های تحقیقاتی در پیری)

Caloric Restriction: A Key to Understanding and Modulating Aging (Research Profiles in Aging)

دانلود کتاب Caloric Restriction: A Key to Understanding and Modulating Aging (Research Profiles in Aging) (به فارسی: محدودیت کالری: کلیدی برای درک و تعدیل پیری (نمایه های تحقیقاتی در پیری)) نوشته شده توسط «E.J. Masoro»


اطلاعات کتاب محدودیت کالری: کلیدی برای درک و تعدیل پیری (نمایه های تحقیقاتی در پیری)

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Elsevier Science

نویسنده: E.J. Masoro

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 192

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 9780444511621 , 0444511628 , 2076315500

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب محدودیت کالری: کلیدی برای درک و تعدیل پیری (نمایه های تحقیقاتی در پیری)

سالهاست که مشخص شده است که وقتی به موش‌ها و موش‌ها مقدار کمتری غذا داده می‌شود، طول عمر آنها افزایش می‌یابد و در سنین بالا سالم و قوی می‌مانند.

دلیل این تغییر در الگوی معمول چیست. از پیری؟ شواهد حاکی از آن است که افزایش عمر ناشی از کند شدن فرآیندهای پیری است. و عامل مسئول کاهش کالری دریافتی است. سوال واضح: این عامل چگونه کار می کند؟ یک سوال خوب – و دلیل اینکه تحقیقات در مورد عملکرد ضد پیری محدودیت کالری امروزه یکی از مهمترین زمینه های تحقیقاتی در پیری شناسی بیولوژیکی است. زیرا احساس می‌شود که اگر بتوان مکانیسم‌های بیولوژیکی اثر ضد پیری محدودیت کالری را کشف کرد، ما درکی از ماهیت اساسی فرآیندهای پیری به دست خواهیم آورد که به نوبه خود، مداخلات احتمالی در پیری انسان را به همراه خواهد داشت. هدف این کتاب این است که به تعداد فزاینده ای از محققان در این زمینه (هیئت علمی، کارآموزان فوق دکترا و دانشجویان تحصیلات تکمیلی) اطلاعات دقیقی از آنچه در مورد محدودیت کالری در چارچوب پیری شناسی شناخته شده است و همچنین بینشی در مورد آینده این رشته ارائه دهد.


For many years, it has been known that when rats and mice are given a reduced amount of food, their life span is increased and they remain healthy and vigorous at advanced ages.

What is the reason for this change in the usual pattern of aging? The evidence is overwhelming that the life extension results from a slowing of aging processes. And the factor responsible is the decrease in caloric intake. The obvious question: How does this factor work? A good question – and the reason that research on the anti-aging action of caloric restriction is today one of the most studied research areas in biological gerontology. For it is felt that if the biological mechanisms of the anti-aging action of caloric restriction can be uncovered, we would gain an understanding of the basic nature of aging processes, which would, in turn, yield possible interventions in human aging. This book aims to provide the growing number of researchers in this field (faculty, postdoctoral trainees, and graduate students) with a detailed knowledge of what is known about caloric restriction within the frame of gerontology, as well as insights on future of this field.

دانلود کتاب «محدودیت کالری: کلیدی برای درک و تعدیل پیری (نمایه های تحقیقاتی در پیری)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.