کتاب الکترونیکی

کافئین

Caffeine

دانلود کتاب Caffeine (به فارسی: کافئین) نوشته شده توسط «Gene A. Spiller»


اطلاعات کتاب کافئین

موضوع اصلی: بوم شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC-Press

نویسنده: Gene A. Spiller

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1998

تعداد صفحه: 366

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9780849326479 , 0-8493-2647-8

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کافئین

کافئین موجود در چای، قهوه، ماته، نوشیدنی های کولا، کاکائو و محصولات شکلاتی بخشی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی بسیاری از افراد است. کافئین به سوالات طیف وسیعی از خوانندگان علاقه مند به اثرات نوشیدنی ها و غذاهای حاوی این متیل گزانتین رژیمی بر سلامت، تغذیه و عملکرد فیزیولوژیکی انسان پاسخ می دهد. ترکیب، پردازش، مصرف، اثرات سلامتی، و همبستگی های اپیدمیولوژیک کافئین به طور مفصل مورد بررسی قرار می گیرد. اغلب گفته می شود که کافئین زیاد برای شما مضر است. چقدر زیاد است؟ با این متن معتبر حقایق مصرف محصولات حاوی کافئین را دریافت کنید. فصل های 1 و 2 مروری مختصر و مقدماتی از شیمی و تجزیه و تحلیل متیل گزانتین ها را ارائه می دهند. در فصل های 3 تا 8، هر محصول طبیعی – چای، قهوه، ماته، و محصولات کاکائو و شکلات – از نظر گیاه شناسی، کشت، فرآوری، ترکیب و الگوهای مصرف توضیح داده شده است. مصرف کافئین نیز به تفصیل در فصل 9 مورد بررسی قرار گرفته است. اثرات ارژوژنیک، شناختی و احساسی کافئین در فصل‌های 11 و 12 مورد بحث قرار گرفته است. فصل‌های 13 تا 16 به اثرات خاص سلامتی – کلسترول سرم، سرطان و بیماری فیبروکیستیک پستان، کلسیم و سلامت استخوان‌ها و تولید مثل انسان می‌پردازد. برای پزشکان، متخصصان تغذیه. ، سایر متخصصان بهداشت، دانشمندان علوم غذایی و هر کسی که به اثرات کافئین بر بدن انسان علاقه مند است، کافئین یک مرجع راحت و تک منبعی است.


Caffeine-found in tea, coffee, maté, cola beverages, cocoa, and chocolate products-is an integral part of the diet of many people. Caffeine answers questions for a broad range of readers interested in the effects beverages and foods containing this dietary methylxanthine have on human health, nutrition, and physiological functioning. The composition, processing, consumption, health effects, and epidemiological correlations of caffeine are examined in detail. It is often said that too much caffeine is “bad for you.” How much is too much? Get the facts on consumption of caffeine-containing products with this authoritative text.Chapters 1 and 2 offer an introductory, concise overview of the chemistry and analysis of methylxanthines. In Chapters 3 through 8, each natural product-tea, coffee, maté, and cocoa and chocolate products-is described in terms of botany, cultivation, processing, composition, and consumption patterns. Consumption of caffeine is also examined in detail in Chapter 9. Chapter 10 provides an easy-to-read overview of the basic physiology and biochemistry of caffeine. The ergogenic, cognitive, and emotional effects of caffeine are discussed in Chapters 11 and 12. Chapters 13 through 16 deal with specific health effects-serum cholesterol, cancer and fibrocystic breast disease, calcium and bone health, and human reproduction.For physicians, nutritionists, other health professionals, food scientists, and everyone interested in the effects of caffeine on the human body, Caffeine is a convenient, single-source reference.

دانلود کتاب «کافئین»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.