دانلود کتاب Caffeine (به فارسی: کافئین) نوشته شده توسط «Gene A. Spiller»
اطلاعات کتاب کافئین
موضوع اصلی: بوم شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC-Press
نویسنده: Gene A. Spiller
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1998
تعداد صفحه: 366
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9780849326479 , 0-8493-2647-8
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کافئین
کافئین موجود در چای، قهوه، ماته، نوشیدنی های کولا، کاکائو و محصولات شکلاتی بخشی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی بسیاری از افراد است. کافئین به سوالات طیف وسیعی از خوانندگان علاقه مند به اثرات نوشیدنی ها و غذاهای حاوی این متیل گزانتین رژیمی بر سلامت، تغذیه و عملکرد فیزیولوژیکی انسان پاسخ می دهد. ترکیب، پردازش، مصرف، اثرات سلامتی، و همبستگی های اپیدمیولوژیک کافئین به طور مفصل مورد بررسی قرار می گیرد. اغلب گفته می شود که کافئین زیاد برای شما مضر است. چقدر زیاد است؟ با این متن معتبر حقایق مصرف محصولات حاوی کافئین را دریافت کنید. فصل های 1 و 2 مروری مختصر و مقدماتی از شیمی و تجزیه و تحلیل متیل گزانتین ها را ارائه می دهند. در فصل های 3 تا 8، هر محصول طبیعی – چای، قهوه، ماته، و محصولات کاکائو و شکلات – از نظر گیاه شناسی، کشت، فرآوری، ترکیب و الگوهای مصرف توضیح داده شده است. مصرف کافئین نیز به تفصیل در فصل 9 مورد بررسی قرار گرفته است. اثرات ارژوژنیک، شناختی و احساسی کافئین در فصلهای 11 و 12 مورد بحث قرار گرفته است. فصلهای 13 تا 16 به اثرات خاص سلامتی – کلسترول سرم، سرطان و بیماری فیبروکیستیک پستان، کلسیم و سلامت استخوانها و تولید مثل انسان میپردازد. برای پزشکان، متخصصان تغذیه. ، سایر متخصصان بهداشت، دانشمندان علوم غذایی و هر کسی که به اثرات کافئین بر بدن انسان علاقه مند است، کافئین یک مرجع راحت و تک منبعی است.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.