دانلود کتاب Broadening the Genetic Bases of Crop Production (به فارسی: گسترش پایه های ژنتیکی تولید محصولات زراعی) نوشته شده توسط «H D Cooper – Hodgkin – C Spillane»
اطلاعات کتاب گسترش پایه های ژنتیکی تولید محصولات زراعی
موضوع اصلی: ژنتیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CABI Pub. in association with Food and Agriculture Organization of the United Nations and International Plant Genetic Resources Institute
نویسنده: H D Cooper – Hodgkin – C Spillane
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 460
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780851994116 , 0851994113 , 9251044384 , 9290434589
نوبت چاپ: First
توضیحات کتاب گسترش پایه های ژنتیکی تولید محصولات زراعی
این کتاب بر رابطی که قبلاً بین حفاظت از منابع ژنتیکی گیاهی و استفاده از آنها نادیده گرفته شده بود، تمرکز دارد. تنها از طریق استفاده می توان به ارزش بالقوه منابع ژنتیکی حفاظت شده پی برد. با این حال، همانطور که این کتاب نشان می دهد، مقدار زیادی ژرم پلاسم حفاظت شده باید قبل از اینکه بتوان از آن در برنامه های اصلاح نباتات استفاده کرد، در معرض پیش اصلاحی و تقویت ژنتیکی درازمدت قرار گیرد. نویسندگان منطق و رویکردهای چنین تلاش های پیش از اصلاحی را به عنوان پایه بررسی می کنند. برای گسترش پایه های ژنتیکی تولید محصولات زراعی نمونه هایی از طیف وسیعی از محصولات غذایی عمده ارائه شده و مسائل توسط مقامات برجسته از سراسر جهان تجزیه و تحلیل شده است.
دانلود کتاب «گسترش پایه های ژنتیکی تولید محصولات زراعی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.