دانلود کتاب Breaded Fried Foods (به فارسی: غذاهای سرخ شده نان) نوشته شده توسط «Parameswarakuma Mallikarjunan – Michael O. Ngadi – Manjeet S. Chinnan»
اطلاعات کتاب غذاهای سرخ شده نان
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Parameswarakuma Mallikarjunan – Michael O. Ngadi – Manjeet S. Chinnan
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 196
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 0849314615 , 9780849314612
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب غذاهای سرخ شده نان
پوشش جامع یک صنعت در حال رشد
علی رغم تبلیغات در مورد رژیم های غذایی سالم، کم کربوهیدرات/کم چربی، تولید سرخ کردنی های پرچرب غذاها همچنان به عنوان یک عملیات فرآوری بزرگ در سراسر جهان هستند و سالانه میلیاردها دلار درآمد دارند. غذاهای سرخ شده با نان مخصوصاً به دلیل ترد بیرونی و فضای داخلی آبدار خود در بین مصرف کنندگان محبوب هستند. برخلاف بسیاری از کتابهایی که صرفاً بر روی فرآیند سرخ کردن و غذاهای سرخشده تمرکز کردهاند، غذاهای سرخشده با نان یکی از اولین مراجعی است که مروری منسجم و مختصر از موضوعاتی را ارائه میکند که مختص به نان یا کوبیده شده است. ، غذاهای سرخ شده.
تکنیک های جدید کاهش ضایعات را بررسی می کند
با نویسندگان شناخته شده بین المللی، از جمله متخصص مشهور دکتر مانجیت اس چینان، این منبع جامع به موارد پیشگامانه می پردازد. پیشرفت در کاهش جذب چربی در غذاهای سرخ شده، بهترین شیوه ها برای افزایش کیفیت غذاهای سرخ شده نان، تکنیک هایی برای بهبود تردی محصول، و تاثیر نان و خمیر بر روی کیفیت روغن سرخ کردنی. این کتاب همچنین روشهای جدید سرخکردن صنعت، اقدامات پیشگیرانه برای کاهش ضایعات روغن، و روشهای قبل و بعد از سرخ کردن برای محدود کردن جذب روغن را مورد بحث قرار میدهد.
غذاهای سرخ شده پرچرب با جذابیت مصرف کنندگان در کشورهای سراسر جهان جهانی هستند. پر از نمودارهای متعدد و تصاویر عکاسی، غذاهای سرخ شده نان، جدیدترین تحقیقات صنعت و پیشرفت های تکنولوژیکی در این صنعت همیشه در حال رشد را در بر می گیرد.
Comprehensive Coverage of an Ever-Growing Industry
Despite the hype about healthy, low-carb/low-fat diets, the production of deep-fat fried foods continues to be a major processing operation around the world, generating billions of dollars each year. Due to their uniquely crispy exterior and juicy interior, breaded fried foods, in particular, are popular among consumers. Unlike many books that have focused solely on the process of deep-fat frying and fried foods in general, Breaded Fried Foods is one of the first references to provide a coherent and concise overview of issues that are specific to breaded, or battered, fried foods.
Explores New Waste-Reduction Techniques
With internationally recognized authors, including renowned expert Dr. Manjeet S. Chinnan, this comprehensive resource addresses groundbreaking advances in the reduction of fat uptake in fried foods, best practices for enhancing the quality of breaded fried foods, techniques for improving product crispness, and the impact of breading and batters on the quality of frying oil. The book also discusses new industry frying methods, preventive measures to reduce oil waste, and pre- and post-frying procedures to limit oil uptake.
Deep-fat fried foods are universal with strong consumer appeal in countries worldwide. Filled with numerous graphs and photographic illustrations, Breaded Fried Foods encapsulates the most current industry research and technological advances in this ever-growing industry.
دانلود کتاب «غذاهای سرخ شده نان»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.