دانلود کتاب Bread Making Improving Quality (به فارسی: نان سازی بهبود کیفیت) نوشته شده توسط «Stanley P Cauvain»
اطلاعات کتاب نان سازی بهبود کیفیت
موضوع اصلی: بوم شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Stanley P Cauvain
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 593
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 9780849317620 , 0849317622 , 1855735539 , 9781855735538 , 9781855737129 , 9780203495001
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب نان سازی بهبود کیفیت
متن تحقیقات اخیر را در مورد تغییرات پیچیده در تولید نان و چگونگی تأثیر بسیاری از ویژگیهای مصرفکنندگان برای تعریف کیفیت خلاصه میکند. درباره کیفیت گندم و آرد بحث می کند. ساختار مولکولی خمیر؛ و نقش مواد اصلی مانند آب. برای محققان و دست اندرکاران. شامل فهرست و مراجع.
دانلود کتاب «نان سازی بهبود کیفیت»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.