کتاب الکترونیکی

نان سازی بهبود کیفیت

Bread Making Improving Quality

دانلود کتاب Bread Making Improving Quality (به فارسی: نان سازی بهبود کیفیت) نوشته شده توسط «Stanley P Cauvain»


اطلاعات کتاب نان سازی بهبود کیفیت

موضوع اصلی: بوم شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Stanley P Cauvain

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 593

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 9780849317620 , 0849317622 , 1855735539 , 9781855735538 , 9781855737129 , 9780203495001

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب نان سازی بهبود کیفیت

متن تحقیقات اخیر را در مورد تغییرات پیچیده در تولید نان و چگونگی تأثیر بسیاری از ویژگی‌های مصرف‌کنندگان برای تعریف کیفیت خلاصه می‌کند. درباره کیفیت گندم و آرد بحث می کند. ساختار مولکولی خمیر؛ و نقش مواد اصلی مانند آب. برای محققان و دست اندرکاران. شامل فهرست و مراجع.


Text sums up recent research on the complex changes involved in bread making and how the influence the many traits consumers use to define quality. Discusses wheat and flour quality; the molecular structure of dough; and the role of key ingredients, such as water. For researchers and practitioners. Includes index and references.

دانلود کتاب «نان سازی بهبود کیفیت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.