کتاب الکترونیکی

اسیدهای بورونیک در تشخیص ساکارید

Boronic Acids in Saccharide Recognition

دانلود کتاب Boronic Acids in Saccharide Recognition (به فارسی: اسیدهای بورونیک در تشخیص ساکارید) نوشته شده توسط «Tony D. James – Marcus D. Phillips – Seiji Shinkai»


اطلاعات کتاب اسیدهای بورونیک در تشخیص ساکارید

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: RSC Publishing

نویسنده: Tony D. James – Marcus D. Phillips – Seiji Shinkai

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 185

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 0854045376 , 9780854045372

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب اسیدهای بورونیک در تشخیص ساکارید

تمایل به تعیین کمیت حضور آنالیت ها در سیستم های مختلف فیزیولوژیکی، محیطی و صنعتی منجر به توسعه بسیاری از روش های تشخیص جدید شده است. در این عرصه، تجزیه و تحلیل ساکارید از تعامل جفتی بین اسیدهای بورونیک و ساکاریدها استفاده کرده است. Boronic Acids in Saccharide Recognition مروری جامع و تحلیل انتقادی از تحولات جاری در این زمینه ارائه می دهد. همچنین پتانسیل این رویکرد نوآورانه را ارزیابی می‌کند و خطوط تحقیقاتی آینده و کاربردهای احتمالی را مشخص می‌کند.

موضوعات عبارتند از: شناخت مولکولی ساکاریدها، ترکیب اسیدهای بورونیک با ساکاریدها، حسگرهای فلورسنت و ساختار مدولار حسگرهای فلورسنت، سیستم‌های حسی بیشتر برای تشخیص ساکارید و یک کتاب‌شناسی گسترده.

این کتاب سطح بالا برای محققان دانشگاهی و صنعتی که نیاز به مروری جامع از موضوع دارند ایده‌آل است.


The desire to quantify the presence of analytes within diverse physiological, environmental and industrial systems has led to the development of many novel detection methods. In this arena, saccharide analysis has exploited the pair-wise interaction between boronic acids and saccharides. Boronic Acids in Saccharide Recognition provides a comprehensive review and critical analysis of the current developments in this field. It also assesses the potential of this innovative approach, outlining future lines of research and possible applications.

Topics include: the molecular recognition of saccharides, the complexation of boronic acids with saccharides, fluorescent sensors and the modular construct of fluorescent sensors, further sensory systems for saccharide recognition and an extensive bibliography.

This high level book is ideal for researchers both academic and industrial who require a comprehensive overview of the subject.

دانلود کتاب «اسیدهای بورونیک در تشخیص ساکارید»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.