دانلود کتاب Biotechnology of Cereals (به فارسی: بیوتکنولوژی غلات) نوشته شده توسط «Peter R. Shewry – Paul A. Lazzeri – Keith J. Edwards»
اطلاعات کتاب بیوتکنولوژی غلات
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Peter R. Shewry – Paul A. Lazzeri – Keith J. Edwards
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 1-343
حجم کتاب: 19 مگابایت
کد کتاب: 978-0-12-005934-8
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بیوتکنولوژی غلات
این آخرین جلد فرصت ها و کاربردهای بیوتکنولوژی را در بهبود تولید غلات، حفاظت و مقدار مصرف نهایی بررسی می کند. برای خوانندگان وسیعی از دانشگاهیان گرفته تا صنعت جذاب خواهد بود. این شامل توضیحاتی در مورد فن آوری های درگیر است و کاربردهای آنها را مورد بحث قرار می دهد. این تنها جلد فعلی است که طیف کاملی از کاربردهای بیوتکنولوژی در غلات را پوشش می دهد، بنابراین بهترین پوشش موجود از موضوع را در یک جلد ارائه می دهد. فصلهایی که در مورد تغییر شکل و کیفیت استفاده نهایی وجود دارد بسیار موضوعی هستند و احتمالاً علاقه زیادی را به خود جلب میکنند. Advances in Botanical Research یک نشریه چند جلدی است که نظرات کارشناسان شناخته شده را در مورد موضوعات مهم برای کسانی که در تحقیقات گیاه شناسی دخیل هستند گرد هم می آورد. پیشرفتها در تحقیقات گیاهشناسی برای اولین بار در سال 1963 منتشر شد و بیش از سی سال به دلیل برتری در این زمینه شهرت پیدا کرد. در سال 1995، Advances in Botanical Research با Advances in Plant Pathology ادغام شد تا یک منبع جامع برای جامعه علوم گیاهی، با پوشش مساوی از آسیب شناسی گیاهی و گیاه شناسی در دو حجم موضوعی و ترکیبی، فراهم کند. اکنون ویرایش شده توسط J.A. Callow (دانشگاه بیرمنگام، انگلستان)، با پشتیبانی یک هیئت تحریریه بین المللی، Advances in Botanical Research بررسی های عمیق و به روز را در مورد طیف گسترده ای از موضوعات منتشر می کند که برای فارغ التحصیلان و محققان در این زمینه جذاب خواهد بود. علوم گیاهی از جمله گیاه شناسی، بیوشیمی گیاهی، آسیب شناسی گیاهی و فیزیولوژی گیاهی. مجلدهای التقاطی در سریال با جلدهای موضوعی در موضوعاتی مانند کینازهای پروتئین گیاهی و تریکوم گیاهی تکمیل شده است. در سال 1999، موسسه اطلاعات علمی ارقامی را منتشر کرد که نشان میدهد پیشرفت در تحقیقات گیاهشناسی دارای ضریب تأثیر 4.378 است که آن را در رتبه هشتم در رده بسیار رقابتی علوم گیاهی قرار میدهد.
دانلود کتاب «بیوتکنولوژی غلات»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.