دانلود کتاب Biotechnology Annual Review, Vol. 1 (به فارسی: بررسی سالانه بیوتکنولوژی، جلد. 1) نوشته شده توسط «M. Raafat El-Gewely (Ed.)»
اطلاعات کتاب بررسی سالانه بیوتکنولوژی، جلد. 1
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Elsevier Science
نویسنده: M. Raafat El-Gewely (Ed.)
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1995
تعداد صفحه: iii-x, 1-484
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 978-0-444-81890-4
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب بررسی سالانه بیوتکنولوژی، جلد. 1
بررسی سالانه بیوتکنولوژی، پیشرفتهای مختلف در بیوتکنولوژی را در قالب بررسیهای جامع، مصور و با ارجاع مناسب پوشش میدهد. با گسترش حوزه بیوتکنولوژی، همراه با افزایش گسترده تعداد مجلات جدید که نتایج اخیر را در این زمینه گزارش می کنند، نیاز به نشریه ای که به طور مستمر بررسی ها را ارائه می دهد ضروری است. از این رو، هر جلد از بررسی سالانه بیوتکنولوژی دارای تعدادی بررسی است که جنبه های مختلف بیوتکنولوژی را پوشش می دهد. موضوعات بررسی شده شامل کاربردهای بیوتکنولوژی در پزشکی، کشاورزی، زیست شناسی دریایی، صنعت، اصلاح زیستی و محیط زیست خواهد بود. مشکلات اساسی مربوط به افزایش دانش فنی در مواجهه با استفاده از بیوتکنولوژی بدون در نظر گرفتن زمینه کاربرد، به ویژه مورد تاکید قرار خواهد گرفت. این مجموعه به دانشآموزان و معلمان، محققان و همچنین مدیران کمک میکند تا در مورد تمام مسائل مرتبط در بیوتکنولوژی آگاه باقی بمانند.
پیشنهادات برای مشارکت و/یا پیشنهادات برای موضوعات جلدهای آینده در این مجموعه باید به ویرایشگر ارسال شود: استاد M.R. El-Gewely Department of Biotechnology University of Tromslø IMB, MH-Bygget N-9037 Tromsø نروژ تلفن: (+47) 77 644000 فکس: (+47) 77 645350
Proposals for contributions and/or suggestions for topics for future volumes in this series should be sent to the Editor: professor M.R. El-Gewely Department of Biotechnology University of Tromslø IMB, MH-Bygget N-9037 Tromsø Norway Tel: (+47) 77 644000 Fax: (+47) 77 645350
دانلود کتاب «بررسی سالانه بیوتکنولوژی، جلد. 1»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.