کتاب الکترونیکی

بیوتکنولوژی و ژنتیک در شیلات و آبزی پروری

Biotechnology and Genetics in Fisheries and Aquaculture

دانلود کتاب Biotechnology and Genetics in Fisheries and Aquaculture (به فارسی: بیوتکنولوژی و ژنتیک در شیلات و آبزی پروری) نوشته شده توسط «Andy Beaumont – K. Hoare»


اطلاعات کتاب بیوتکنولوژی و ژنتیک در شیلات و آبزی پروری

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Andy Beaumont – K. Hoare

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 173

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 0632055154 , 9780632055159 , 9781405147606

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بیوتکنولوژی و ژنتیک در شیلات و آبزی پروری

توسعه اخیر زیست‌شناسی مولکولی و تکنیک‌های ژنتیکی، به‌ویژه آن‌هایی که به طور فزاینده‌ای در موقعیت‌های عملی در زیست‌شناسی ماهی، شیلات و آبزی‌پروری مورد استفاده قرار می‌گیرند، منجر به شکاف در درک بسیاری از علوم پشت این تکنیک‌ها و اجرای صحیح آن‌ها شده است. حداکثر نتایج
نویسندگان این کتاب مهم، اندی بومونت و کیت هور، متنی با وضوح بسیار نوشته اند که به دقت علم و کاربرد تکنیک های مولکولی و ژنتیکی را در موقعیت های شیلات و آبزی پروری و آنچه این فناوری های جدید ارائه می دهند، توضیح می دهد. مطالب شامل توضیح کامل تنوع ژنتیکی و اندازه گیری آن، ساختار ژنتیکی در جمعیت های طبیعی، ژنتیک و انتخاب مصنوعی در جوجه کشی، دستکاری پلوئیدی و استفاده از مهندسی ژنتیک در آبزی پروری است.
بیوتکنولوژی و ژنتیک در شیلات و آبزی پروری برای دانشجویان علوم زیستی، به ویژه کسانی که در رشته زیست شناسی دریا، آب شیرین و آبزیان، زیست شناسی ماهی، شیلات، آبزی پروری، زیست شناسی جمعیت و ژنتیک مطالعه می کنند، کاربرد زیادی دارد. این کتاب همچنین به عنوان مرجعی برای پرسنلی مانند پرورش دهندگان ماهی و دانشمندان شیلات و همه کسانی که در مدیریت و تحقیقات شیلات و آبزی پروری کار می کنند بسیار مفید است. کتابخانه‌های کلیه دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی که در آنها علوم زیستی، شیلات و آبزی پروری مطالعه و تدریس می‌شود، باید نسخه‌هایی از این کتاب را در قفسه‌های خود داشته باشند.


The recent development of molecular biology and genetic techniques, in particular those that are increasingly being used in practical situations in fish biology, fisheries and aquaculture, has led to a gap in the understanding by many of the science behind these techniques and their correct implementation for maximum results.
The authors of this important book, Andy Beaumont and Kate Hoare, have written a text of great clarity, which carefully explains the science and application of molecular and genetic techniques to fisheries and aquaculture situations and what these new technologies have to offer. Contents include a full explanation of genetic variation and its measurement, genetic structure in natural populations, genetics and artificial selection in the hatchery, ploidy manipulation and the use of genetic engineering in aquaculture.
Biotechnology and Genetics in Fisheries and Aquaculture is of great use to biological sciences students, particularly those studying marine, freshwater and aquatic biology, fish biology, fisheries, aquaculture, population biology and genetics. The book is also extremely useful as a reference to personnel such as fish farmers and fisheries scientists and all those working in fisheries and aquaculture management and research. Libraries in all universities and research establishments where biological sciences, fisheries and aquaculture are studied and taught should have copies of this book on their shelves.

دانلود کتاب «بیوتکنولوژی و ژنتیک در شیلات و آبزی پروری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.