کتاب الکترونیکی

بیوتکنولوژی و توسعه کشاورزی پنبه تراریخته، موسسات روستایی و کشاورزان فقیر منابع

Biotechnology and Agricultural Development Transgenic Cotton, Rural Institutions and Resource-poor Farmers

دانلود کتاب Biotechnology and Agricultural Development Transgenic Cotton, Rural Institutions and Resource-poor Farmers (به فارسی: بیوتکنولوژی و توسعه کشاورزی پنبه تراریخته، موسسات روستایی و کشاورزان فقیر منابع) نوشته شده توسط «Rob Tripp»


اطلاعات کتاب بیوتکنولوژی و توسعه کشاورزی پنبه تراریخته، موسسات روستایی و کشاورزان فقیر منابع

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Routledge

نویسنده: Rob Tripp

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 299

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 0415543843 , 9780415543842 , 0415499631 , 9780415499637

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بیوتکنولوژی و توسعه کشاورزی پنبه تراریخته، موسسات روستایی و کشاورزان فقیر منابع

این کتاب به بحث‌های مداوم بر سر تأثیر بالقوه محصولات اصلاح‌شده ژنتیکی (تراریخته) در کشورهای در حال توسعه می‌پردازد. حامیان این فناوری ادعا می کنند که یکی از بهترین امیدها برای افزایش تولیدات کشاورزی و کاهش فقر روستایی است، در حالی که مخالفان آن را مداخله ای آزمایش نشده می دانند که کنترل شرکتی بر کشاورزی دهقانان را به ارمغان می آورد. این کتاب با بررسی تجربیات پنبه‌های GM مقاوم در برابر حشرات، که به‌طور گسترده‌ای در کشورهای در حال توسعه رشد می‌کند، مسائل را بررسی می‌کند.

کتاب با مقدمه ای بر بیوتکنولوژی کشاورزی، بررسی مختصری از تاریخچه فناوری تولید پنبه (و موسسات مورد نیاز برای حمایت از آن فناوری) و بررسی کاملی از ادبیات مربوط به عملکرد زراعی پنبه تراریخته سپس مروری بر نتایج اقتصادی و سازمانی پنبه تراریخته در دهه اول استفاده از آن ارائه می‌کند. هسته اصلی کتاب چهار مطالعه موردی کشوری است که بر اساس کار میدانی اصلی در کشورهای در حال توسعه اصلی که پنبه تراریخته تولید می‌کنند (چین، هند، آفریقای جنوبی و کلمبیا) است. این کتاب با خلاصه‌ای از تجربیات تا به امروز و پیامدهای آن برای آینده محصولات تراریخته در کشورهای در حال توسعه به پایان می‌رسد.

این بررسی با توصیف نمونه‌هایی از شکست تکنولوژیک را به چالش می‌کشد. که استفاده از پنبه GM ثابت شده است و با اشتیاق توسط خرده مالکان مورد استفاده قرار گرفته است. اما همچنین کسانی را که ادعا می‌کنند بیوتکنولوژی می‌تواند با بررسی پایه‌های نهادی متزلزلی که این امیدها در بیشتر کشورها بر آن استوار است، رهبری توسعه کشاورزی را به دست بگیرد، به چالش می‌کشد. تجزیه و تحلیل نشان می دهد که چگونه سهم بالقوه بیوتکنولوژی در توسعه کشاورزی باید به عنوان بخشی از (و اغلب ثانویه) تغییر سیاست اساسی تر دیده شود. این کتاب باید مورد توجه مخاطبان وسیعی باشد که با توسعه کشاورزی مرتبط هستند. این شامل دانشگاهیان در علوم اجتماعی و کشاورزی، آژانس های کمک کننده و سازمان های غیر دولتی می شود.


This book addresses the continuing controversy over the potential impact of genetically modified (GM) crops in developing countries. Supporters of the technology claim it offers one of the best hopes for increasing agricultural production and reducing rural poverty, while opponents see it as an untested intervention that will bring corporate control of peasant farming. The book examines the issues by reviewing the experience of GM, insect-resistant cotton, the most widely grown GM crop in developing countries.

The book begins with an introduction to agricultural biotechnology, a brief examination of the history of cotton production technology (and the institutions required to support that technology), and a thorough review of the literature on the agronomic performance of GM cotton. It then provides a review of the economic and institutional outcomes of GM cotton during the first decade of its use. The core of the book is four country case studies based on original fieldwork in the principal developing countries growing GM cotton (China, India, South Africa and Colombia). The book concludes with a summary of the experience to date and implications for the future of GM crops in developing countries.

This review challenges those who have predicted technological failure by describing instances in which GM cotton has proven useful and has been enthusiastically taken up by smallholders. But it also challenges those who claim that biotechnology can take the lead in agricultural development by examining the precarious institutional basis on which these hopes rest in most countries. The analysis shows how biotechnology’s potential contribution to agricultural development must be seen as a part of (and often secondary to) more fundamental policy change. The book should be of interest to a wide audience concerned with agricultural development. This would include academics in the social and agricultural sciences, donor agencies and NGOs.

دانلود کتاب «بیوتکنولوژی و توسعه کشاورزی پنبه تراریخته، موسسات روستایی و کشاورزان فقیر منابع»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.