کتاب الکترونیکی

زیست شناسی و شیمی آرتیشو اورشلیم: Helianthus tuberosus L.

Biology and Chemistry of Jerusalem Artichoke: Helianthus tuberosus L.

دانلود کتاب Biology and Chemistry of Jerusalem Artichoke: Helianthus tuberosus L. (به فارسی: زیست شناسی و شیمی آرتیشو اورشلیم: Helianthus tuberosus L.) نوشته شده توسط «Stanley J. Kays – Stephen F. Nottingham»


اطلاعات کتاب زیست شناسی و شیمی آرتیشو اورشلیم: Helianthus tuberosus L.

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Stanley J. Kays – Stephen F. Nottingham

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 498

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 1420044958 , 9781420044959

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب زیست شناسی و شیمی آرتیشو اورشلیم: Helianthus tuberosus L.

گیاهی منحصربه‌فرد در سطوح مختلف، خواص متمایز کنگر فرنگی اورشلیم یا Helianthus tuberosus L.، پاسخ‌هایی بدیع به برخی از مهم‌ترین مشکلات امروزی ارائه می‌دهد. پتانسیل کنگر فرنگی اورشلیم به عنوان منبعی برای اینولین، یک پلیمر فروکتوز که ممکن است مزایای سلامتی رژیم غذایی را برای چاقی، دیابت، و چندین مورد دیگر سلامتی ارائه دهد و استفاده احتمالی از این محصول برای سوخت های زیستی، اخیراً توجه زیادی را به خود جلب کرده است. با کشت آماده و حداقل مشکلات آفات و بیماری، کنگر فرنگی اورشلیم یک منبع کم استفاده است که پتانسیل مقابله با چالش های سلامت و انرژی را دارد. یک مرجع جامع و به روز، زیست شناسی و شیمی کنگر فرنگی اورشلیم، خواص بیولوژیکی و شیمیایی منحصر به فردی را ارائه می دهد که آن را از سایر محصولات متمایز می کند. با استناد به بخش متقاطع متنوعی از منابع، تاریخچه، طبقه بندی، مورفولوژی و آناتومی گیاه را بررسی می کند. این شیمی اینولین را به جزئیات می پردازد که به خواص و ساختار، استخراج و اصلاح با استفاده از میکروب ها، آنزیم ها و طیف گسترده ای از فرآیندهای شیمیایی می پردازد. این کتاب به بررسی استفاده از کنگر فرنگی اورشلیم به عنوان سوخت زیستی و نقش اینولین حاصل از این محصول در مبارزه با چاقی و دیابت و همچنین ارتقای سلامت استخوان، خون، روده و سیستم ایمنی می پردازد. یک فصل جامع به منابع ژنتیکی، اصلاح نژاد، روش های اصلاح نژاد، هیبریداسیون و وراثت پذیری صفات مهم می پردازد. این کتاب جزئیات زیست شناسی رشد را از نظر به حداکثر رساندن عملکرد و تعیین تخصیص منابع و همچنین کنترل آفات و بیماری ها ارائه می دهد. این با اطلاعات عملی در مورد روش های زراعی، ذخیره سازی، اقتصاد تولید محصول، و چشم انداز آینده برای استفاده به پایان می رسد. با گردآوری انبوهی از اطلاعات در یک جلد و با استفاده از 25 سال تحقیق نویسندگان، زیست شناسی و شیمی کنگر فرنگی اورشلیم جامع ترین منبع را تا به امروز در مورد این محصول بسیار مفید فراهم می کند.


A unique plant on many levels, the distinctive properties of the Jerusalem artichoke, or Helianthus tuberosus L., present novel answers to some of today’s most pressing problems. The potential of Jerusalem artichoke as a source for inulin, a fructose polymer that may provide dietary health benefits for obesity, diabetes, and several other health issues and the possible use of the crop for biofuels are drawing tremendous recent interest. With its ready cultivation and minimal pest and disease problems, Jerusalem artichoke is an underutilized resource that possesses the potential to meet major health and energy challenges. A comprehensive, up-to-date reference, Biology and Chemistry of Jerusalem Artichoke presents the unique biological and chemical properties that distinguish it from other crops. Citing a diverse cross-section of references, it reviews the history, classification, morphology, and anatomy of the plant. It details inulin chemistry addressing properties and structure, extraction, and modification using microbes, enzymes, and a wide range of chemical processes. The book examines the use of Jerusalem artichokes as a biofuel and the role of inulin derived from the crop in combating obesity and diabetes, as well as promoting bone, blood, bowel, and immune health. A comprehensive chapter addresses genetic resources, breeding, breeding methods, hybridization, and the heritability of important traits. The book details developmental biology in terms of maximizing yield and determining resource allocation as well as controlling pests and disease. It concludes with practical information on agronomic methods, storage, the economics of crop production, and future prospects for utilization. Gathering a wealth of information into a single volume and drawing on the authors’ 25 years of research, Biology and Chemistry of Jerusalem Artichoke provides the most comprehensive resource to date on this extremely useful crop.

دانلود کتاب «زیست شناسی و شیمی آرتیشو اورشلیم: Helianthus tuberosus L.»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.