کتاب الکترونیکی

بیوانفورماتیک برای گلیکوبیولوژی و گلیکومیک: مقدمه

Bioinformatics for Glycobiology and Glycomics: An Introduction

دانلود کتاب Bioinformatics for Glycobiology and Glycomics: An Introduction (به فارسی: بیوانفورماتیک برای گلیکوبیولوژی و گلیکومیک: مقدمه) نوشته شده توسط «Claus-Wilhelm von der Lieth – Thomas Luetteke – Martin Frank»


اطلاعات کتاب بیوانفورماتیک برای گلیکوبیولوژی و گلیکومیک: مقدمه

موضوع اصلی: مولکولی: بیوانفورماتیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Claus-Wilhelm von der Lieth – Thomas Luetteke – Martin Frank

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 505

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 0470016671 , 9780470016671

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بیوانفورماتیک برای گلیکوبیولوژی و گلیکومیک: مقدمه

این کتاب اولین کتابی است که به بیوانفورماتیک کربوهیدرات ها و گلیکوپروتئین ها اختصاص یافته است. این مقدمه ای برای این حوزه نوظهور علم هم برای تجربیاتی که در زمینه گلیکوبیولوژی و گلیکومیک کار می کنند و هم برای دانشمندان کامپیوتری که به دنبال اطلاعات پس زمینه برای توسعه رویکردهای الگوریتمی بسیار پیچیده هستند، ارائه می دهد. این کتاب با مروری بر پایگاه‌های اطلاعاتی و ابزارهای مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل، تفسیر و پیش‌بینی ساختارهای کربوهیدرات‌های پیچیده، مروری بر پیشرفت‌های روز در این زمینه ارائه می‌کند و ارزش بیوانفورماتیک را برای گلیکوبیولوژی نشان می‌دهد. .

در دسترس بودن پایگاه‌های اطلاعاتی جامع و ابزارهای بیوانفورماتیک مربوطه، برای دسترسی و تجزیه و تحلیل مقادیر زیادی از داده‌های تجربی مربوط به ساختار کربوهیدرات‌ها، پیش‌نیاز موفقیت پروژه‌های گلیکومیک در مقیاس بزرگ خواهد بود که هدفشان رمزگشایی جدید است. عملکردهای بیولوژیکی گلیکان ها تاکنون ناشناخته است. توصیفات و ابزارهای بیوانفورماتیک کارآمد می‌تواند کارایی تحقیقات گلیکومیک را از نظر کیفیت داده‌ها، تجزیه و تحلیل و هزینه‌های آزمایشی به طور قابل‌توجهی افزایش دهد.

برای درک کامل فرآیندهای مولکولی که در آن کربوهیدرات ها دخیل هستند، مانند فعل و انفعالات پروتئین-کربوهیدرات و تأثیر گلیکوزیلاسیون بر عملکرد پروتئین، دانش ساختار سه بعدی کربوهیدرات، کمپلکس پروتئین-کربوهیدرات، یا گلیکوپروتئین اغلب ضروری است. این کتاب مقدمه ای کامل بر روش های مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل ساختاری کربوهیدرات ها ارائه می دهد.

ویژگی های کلیدی:

  • رویکردهای بیوانفورماتیکی برای مدیریت آنزیم های فعال کربوهیدرات و گلیکوزیلاسیون را شرح می دهد.
  • مروری بر ابزارهای بیوانفورماتیکی ارائه می دهد که تجزیه و تحلیل ساختارهای کربوهیدرات را تسهیل می کند.
  • مقدمه ای بر مدل سازی مولکولی ساختار 3 بعدی کربوهیدرات و کربوهیدرات های موجود در بانک اطلاعات پروتئین ارائه می دهد.
  • فقط دانش اولیه زیست شناسی و بیوانفورماتیک را فرض می کند.

This book is the first to be dedicated to the bioinformatics of carbohydrates and glycoproteins.   It provides an introduction to this emerging field of science both for the experimentalist working in glycobiology and glycomics, and also for the computer scientist looking for background information for the development of highly sophisticated algorithmic approaches.  The book provides an overview of the state-of-the-art in the field, with reviews on databases, and the tools in use for analysis, interpretation, and prediction of the structures of complex carbohydrates, and demonstrates the value of bioinformatics for glycobiology. 

The availability of comprehensive databases and corresponding bioinformatics tools, to access and analyse the large amounts of experimental data relating to the structure of carbohydrates, will be a prerequisite for the success of the large-scale glycomics projects that aim to decipher new, so far unknown, biological functions of glycans.   Efficient bioinformatics descriptions and tools can considerably enhance the efficiency of glycomics research, in terms of data quality, analysis and experimental costs.

For a complete understanding of the molecular processes in which carbohydrates are involved, such as protein–carbohydrate interactions and the impact of glycosylation on protein function, knowledge of the 3D structure of the carbohydrate, the protein–carbohydrate complex, or the glycoprotein is often indispensable. This book provides a thorough introduction into methods used for conformational analysis of carbohydrates.

Key features:

  • Describes bioinformatic approaches to handle carbohydrate-active enzymes and glycosylation.
  • Provides an overview on bioinformatics tools that facilitate analysis of carbohydrate structures.
  • Gives introduction into molecular modelling of carbohydrate 3D structure and carbohydrates contained in the Protein Databank.
  • Assumes only a basic knowledge of biology and bioinformatics. 

دانلود کتاب «بیوانفورماتیک برای گلیکوبیولوژی و گلیکومیک: مقدمه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.