کتاب الکترونیکی

بیوشیمی برای آدمک ها

Biochemistry for Dummies

دانلود کتاب Biochemistry for Dummies (به فارسی: بیوشیمی برای آدمک ها) نوشته شده توسط «John T. Moore – Richard H. Langley»


اطلاعات کتاب بیوشیمی برای آدمک ها

موضوع اصلی: تحصیلات

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley Pub

نویسنده: John T. Moore – Richard H. Langley

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 363

حجم کتاب: 12 مگابایت

کد کتاب: 0470194286 , 978-0-470-19428-7

توضیحات کتاب بیوشیمی برای آدمک ها

مقدمه — درباره این کتاب — قراردادهای استفاده شده در این کتاب — نمادهای استفاده شده در این کتاب — آنچه که نباید بخوانید — فرضیات احمقانه — نحوه سازماندهی این کتاب — قسمت 1: تنظیم مرحله: اساسی مفاهیم بیوشیمی — قسمت 2: گوشت بیوشیمی: پروتئین — قسمت 3: کربوهیدرات ها، لیپیدها، اسیدهای نوکلئیک و موارد دیگر — قسمت 4: انرژی زیستی و مسیرها — قسمت 5: ژنتیک: چرا ما چیزی هستیم که هستیم — قسمت 6: بخشی از ده ها — از اینجا به کجا باید برویم — قسمت 1: تنظیم مرحله: مفاهیم اولیه بیوشیمی — 1: بیوشیمی: آنچه باید بدانید و چرا — چرا بیوشیمی؟ — بیوشیمی چیست و در کجا انجام می شود؟ — انواع سلول های زنده — پروکاریوت ها — یوکاریوت ها — سلول های حیوانی و نحوه عملکرد آنها — نگاهی کوتاه به سلول های گیاهی — 2: غواصی در: شیمی آب — مبانی H2O — بیایید خیس شویم! خواص فیزیکی آب – مهمترین نقش بیوشیمیایی آب: حلال – غلظت یون هیدروژن: اسیدها و بازها – دستیابی به تعادل – اعداد ترش و تلخ: مقیاس pH – محاسبه pOH – قوی و ضعیف: برونستد-لوری تئوری — بافرها و کنترل pH — شناسایی بافرهای فیزیولوژیکی رایج — محاسبه pH بافر — 3: سرگرمی با کربن: شیمی آلی — نقش کربن در مطالعه حیات — همه اینها در اعداد است: پیوندهای کربنی – – شیمی چسبنده: نقاط قوت پیوند – همه آنها را دارند: نیروهای بین مولکولی – فعل و انفعالات مرتبط با آب: هم عاشقان و هم افراد متنفر – چگونه استحکام پیوند بر خواص فیزیکی مواد تأثیر می گذارد – تعریف واکنش پذیری یک مولکول: گروه های عاملی – هیدروکربن ها — گروه های عاملی با اکسیژن و گوگرد — گروه های عاملی حاوی نیتروژن — گروه های عاملی حاوی فسفر — واکنش های گروه های عاملی — pH و گروه های عاملی — محتوای یکسان، ساختار متفاوت: ایزومریسم — ایزومرهای سیس ترانس — کایرال کربن — قسمت 2: گوشت بیوشیمی: پروتئین ها — 4: اسیدهای آمینه: واحدهای سازنده پروتئین — خواص عمومی اسیدهای آمینه — اسیدهای آمینه مثبت و منفی هستند: تشکیل زوئیتریون — پروتونه شده؟ pH و نقطه ایزوالکتریک — عدم تقارن: اسیدهای آمینه کایرال — آمینو اسیدهای جادویی 20 — غیر قطبی، 5: ساختار و عملکرد پروتئین — ساختار اولیه: سطح ساختاری که همه پروتئین ها دارند — ساخت پروتئین: تشریح فرآیند — سازماندهی اسیدهای آمینه — مثال: ساختار اولیه انسولین — ساختار ثانویه: سطح ساختاری که اکثر پروتئین ها دارند — مارپیچ A — صفحه پلیسه دار — B-چرخش و حلقه های Q — ساختار سوم: سطح ساختاری که بسیاری از پروتئین ها دارند — ساختار چهارتایی : سطح ساختاری برخی از پروتئین ها — تشریح پروتئین برای مطالعه — جداسازی پروتئین ها در سلول و خالص سازی آنها — کاوش در جزئیات: کشف توالی اسید آمینه پروتئین — 6 : سینتیک آنزیم‌ها: سریع‌تر رسیدن به آنجا – طبقه‌بندی آنزیم‌ها: بهترین کاتالیزور برای کار – بالا، پایین یک: اکسیدوردوکتازها – شما به اینجا تعلق ندارید: ترانسفرازها – آب دوباره این کار را انجام می‌دهد: هیدرولازها – جدا کردن آن : لیازها — به هم زدن عرشه: ایزومرازها — کنار هم قرار دادن آن ها: لیگازها — آنزیم ها به عنوان کاتالیزور: زمانی که سریع به اندازه کافی سریع نیست — مدل های کاتالیز: قفل و کلید در مقابل تناسب القایی — همه چیز در مورد سینتیک — سنجش آنزیم : زمان ثابت و جنبشی — تعیین نرخ: چقدر سریع است؟ — اندازه گیری رفتار آنزیم: معادله Michaelis-Menten — کاربردهای ایده آل — کاربردهای واقع بینانه — در اینجا دوباره می رویم: نمودارهای Lineweaver-Burk — مهار آنزیم: کاهش سرعت آن — مهار رقابتی — مهار غیر رقابتی — مهار نموداری — تنظیم آنزیم — کنترل آلوستریک — اشکال چندگانه آنزیم — اصلاح کووالانسی — فعال سازی پروتئولیتیک — قسمت 3: کربوهیدرات ها، لیپیدها، اسیدهای نوکلئیک و موارد دیگر — 7: آنچه ما می خواهیم: کربوهیدرات ها — خواص کربوهیدرات ها — – آنها حاوی یک یا چند کربن کایرال هستند – دارای چندین مرکز کایرال هستند – موضوع شیرین: مونوساکاریدها – پایدارترین ساختارهای مونوساکارید: اشکال پیرانوز و فورانوز – خواص شیمیایی مونوساکاریدها – مشتقات مونوساکاریدها – رایج ترین مونوساکاریدها – – آغاز زندگی: ریبوز و دئوکسی ریبوز – قندها دست به دست هم می دهند: الیگوساکاریدها – ساده نگه داشتن آن: دی ساکاریدها – نشاسته و سلولز: پلی ساکاریدها – 8: لیپیدها و غشاها – لیپیدهای دوست داشتنی: مرور کلی – موضوع چرب: تری گلیسیرید – – خواص و ساختار چربی ها – پاکسازی: شکستن تری گلیسیرید – در اینجا ساده نیست: لیپیدهای پیچیده – فسفوگلیسریدها – اسفنگولیپیدها – اسفنگوفسفولیپیدها – غشاء: دوقطبی و دولایه – عبور از دیوار: انتقال غشایی – – پمپ ها – کانال ها – استروئیدها: پمپاژ – پروستاگلاندین ها، ترومبوکسان ها و لکوترین ها: پاک کردن، 9: اسیدهای نوکلئیک و رمز حیات – نوکلئوتیدها: روده DNA و RNA – مخزن اطلاعات ژنتیکی: بازهای نیتروژن — جنبه شیرین زندگی: قندها — سمت ترش زندگی: اسید فسفریک — ردیابی فرآیند: از نوکلئوزید به نوکلئوتید تا نوکلئیک


Introduction — About this book — Conventions used in this book — Icons used in this book — What you’re not to read — Foolish assumptions — How this book is organized — Part 1: Setting The Stage: Basic Biochemistry Concepts — Part 2: Meat Of Biochemistry: Proteins — Part 3: Carbohydrates, Lipids, Nucleic Acids, And More — Part 4: Bioenergetics And Pathways — Part 5: Genetics: Why We Are What We Are — Part 6: Part Of Tens — Where to go from here — Part 1: Setting The Stage: Basic Biochemistry Concepts — 1: Biochemistry: what you need to know and why — Why biochemistry? — What is biochemistry and where does it take place? — Types of living cells — Prokaryotes — Eukaryotes — Animal cells and how they work — Brief look at plant cells — 2: Dive in: water chemistry — Fundamentals of H2O — Let’s get wet! physical properties of water — Water’s most important biochemical role: the solvent — Hydrogen ion concentration: acids and bases — Achieving equilibrium — Sour and bitter numbers: the pH scale — Calculating pOH — Strong and weak: Bronsted-Lowry theory — Buffers and pH control — Identifying common physiological buffers — Calculating a buffer’s pH — 3: Fun with carbon: organic chemistry — Role of carbon in the study of life — It’s all in the numbers: carbon bonds — Sticky chemistry: bond strengths — Everybody has ’em: intermolecular forces — Water-related interactions: both the lovers and the haters — How bond strengths affect physical properties of substances — Defining a molecule’s reactivity: functional groups — Hydrocarbons — Functional groups with oxygen and sulfur — Functional groups containing nitrogen — Functional groups containing phosphorous — Reactions of functional groups — pH and functional groups — Same content, different structure: isomerism — Cis-trans isomers — Chiral carbons — Part 2: Meat Of Biochemistry: Proteins — 4: Amino acids: the building blocks of protein — General properties of amino acids — Amino acids are positive and negative: the zwitterion formation — Protonated? pH and the isoelectric point — Asymmetry: chiral amino acids — Magic 20 amino acids — Nonpolar, 5: Protein structure and function — Primary structure: the structure level all proteins have — Building a protein: outlining the process — Organizing the amino acids — Example: the primary structure of insulin — Secondary structure: a structure level most proteins have — A-helix — B-pleated sheet — B-turns and the Q-loops — Tertiary structure: a structure level many proteins have — Quaternary structure: a structure level some proteins have — Dissecting a protein for study — Separating proteins within a cell and purifying them — Digging into the details: uncovering a protein’s amino acid sequence — 6: Enzymes kinetics: getting there faster — Enzyme classification: the best catalyst for the job — Up one, down one: oxidoreductases — You don’t belong here: transferases — Water does it again: hydrolases — Taking it apart: lyases — Shuffling the deck: isomerases — Putting it together: ligases — Enzymes as catalysts: when fast is not fast enough — Models of catalysis: lock and key versus induced-fit — All about kinetics — Enzyme assays: fixed time and kinetic — Rate determination: how fast is fast? — Measuring enzyme behavior: the Michaelis-Menten equation — Ideal applications — Realistic applications — Here we go again: Lineweaver-Burk plots — Enzyme inhibition: slowing it down– Competitive inhibition — Noncompetitive inhibition — Graphing inhibition — Enzyme regulation — Allosteric control — Multiple enzyme forms — Covalent modification — Proteolytic activation — Part 3: Carbohydrates, Lipids, Nucleic Acids, And More — 7: What we crave: carbohydrates — Properties of carbohydrates — They contain one or more chiral carbons — They have multiple chiral centers — Sweet topic: monosaccharides — Most stable monosaccharide structures: pyranose and furanose forms — Chemical properties of monosaccharides — Derivatives of the monosaccharides — Most common monosaccharides — Beginning of life: ribose and deoxyribose — Sugars joining hands: oligosaccharides — Keeping it simple: disaccharides — Starch and cellulose: polysaccharides — 8: Lipids and membranes — Lovely lipids: an overview — Fatty subject: triglycerides — Properties and structures of fats — Cleaning up: breaking down a triglyceride — No simpletons here: complex lipids — Phosphoglycerides — Sphingolipids — Sphingophospholipids — Membranes: the bipolar and the bilayer — Crossing the wall: membrane transport — Pumps — Channels — Steroids: pumping up — Prostaglandins, thromboxanes, and leukotrienes: mopping up., 9: Nucleic acids and the code of life — Nucleotides: the guts of DNA and RNA — Reservoir of genetic info: nitrogen bases — Sweet side of life: the sugars — Sour side of life: phosphoric acid — Tracing the process: from nucleoside to nucleotide to nucleic acid — First reaction: nitrogen base + 5-carbon sugar = nucleoside — Second reaction: phosphoric acid + nucleoside = nucleotide — Third reaction: nucleotide becomes nucleic acid — Primer on nucleic acids — DNA and RNA in the grand scheme of life — Nucleic acid structure — 10: Vitamins and nutrients — More than one-a-day: basics of vitamins — To B or not to B: B complex vitamins — Vitamin B1, Part 5: Genetics: Why We Are What We Are — 15: Photocopying DNA — Let’s do it again: replication — DNA polymerases — Current model of DNA replication — Mechanisms of DNA repair — Mutation: the good, the bad, and the ugly — Restriction enzymes — Mendel rolling over: recombinant DNA — Patterns: determining DNA sequences — Determining the base sequence — Butler did it: forensic applications — Genetic diseases and other DNA testing applications — Sickle cell anemia — Hemochromatosis — Cystic fibrosis — Hemophilia — Tay-Sachs — 16: Transcribe this! RNA transcription — RNA polymerase requirements — Making RNA: the basics — Prokaryotic cells — Eukaryotic cells — To heck with Da Vinci: the genetic code — Codons — Alpha and omega — Models of gene regulation — Jacob-Monod; From the Publisher: Are you baffled by biochemistry? You’re not the first, and you won’t be the last. Here’s the good news-you don’t have to stay baffled! Biochemistry For Dummies shows you the fun and easy way to get a handle on biochemistry, apply the science, raise your grades, and prepare yourself to ace any standardized test. This friendly, unintimidating guide presents an overview of the material covered in a typical college-level biochemistry course and makes biochemistry basics easy to understand. It explains all the topics and practical applications in plain English. From cell ultrastructure and carbohydrates to amino acids, proteins, and supramolecular structure, you’ll identify biochemical structures and reactions, send your grades soaring, and start looking forward to your next class, instead of dreading it. Discover how to: Master biochemistry basics; Work through biochemistry problems; Prepare for standardized tests; Grasp amino acid and protein structures; Nail down enzyme terminology; Get a grip on the Michaelis-Menton equation; Load up on carbo knowledge; Crack the nucleic acid code; Learn to love lipids-but not too much; Master the ABCs of vitamins; Apply biochem in everyday life; Explore a career in the field. From water chemistry to protein synthesis Biochemistry For Dummies gives you the vital information, clear explanations, and important insights you need to increase your understanding and improve your performance on any biochemistry test

دانلود کتاب «بیوشیمی برای آدمک ها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.