کتاب الکترونیکی

قبل از شام: فلسفه و اخلاق غذا

Before Dinner: Philosophy and Ethics of Food

دانلود کتاب Before Dinner: Philosophy and Ethics of Food (به فارسی: قبل از شام: فلسفه و اخلاق غذا) نوشته شده توسط «M. Korthals»


اطلاعات کتاب قبل از شام: فلسفه و اخلاق غذا

موضوع اصلی: فلسفه

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: M. Korthals

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 219

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 9781402029929 , 1402029926

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب قبل از شام: فلسفه و اخلاق غذا

این کتاب یک بررسی گسترده، اصیل و سیستماتیک از بسیاری از جنبه های مهم فلسفی و اخلاقی غذا (مصرف و تولید) است. آیا می توانیم فقط هر چیزی بخوریم؟ آیا می‌توانیم با حیوانات همه کار کنیم، حتی تغییرات ژنتیکی؟ اگر نه، چگونه می‌توانیم این فرآیندها را طوری تنظیم کنیم که به رفاه بهینه حیوانات منجر شوند و در عین حال طعم مطلوب را تولید کنند؟ تولید مواد غذایی نیز باعث آلودگی محیط زیست می شود. آیا مبارزه با گرسنگی بر مراقبت از محیط زیست اولویت دارد؟ مراقبت از محیط‌زیست، رفاه حیوانات و کیفیت غذا باید در هماهنگی خاصی باشد، اما این امر چندان قابل قبول نیست و به سختی می‌توان به آن دست یافت. این عوامل اغلب با یکدیگر در تضاد هستند و بنابراین باید تعادل را جستجو کرد.

عوامل دیگری که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از مسئله قحطی جهانی، مراقبت از طبقه کشاورز که قادر است سر خود را به روشی مناسب در بالای آب نگه دارد، و یک سیستم تجارت منصفانه که سرگردان نیست. موانع غیر ضروری برای تازه واردان یا شرکت کنندگان کوچک در بازار و باعث ترویج تغذیه خوب می شود. قحطی همچنان پدیده ای گسترده است که حقوق بشر را نقض می کند و باعث می شود نزدیک به یک میلیارد نفر از گرسنگی یا سوء تغذیه رنج ببرند. در عین حال، گرسنگی عمدی، فراوانی و چاقی در دنیای غرب رایج است. هر دو موضوع به جنبه های اجتماعی و فرهنگی غذا اشاره دارد. پیشرفت‌های علمی و فناوری مانند تغییرات ژنتیکی و غذای کاربردی نیز نقش مهمی ایفا می‌کنند. تقریباً هر لقمه ای که می خوریم توسط پیشرفت های علمی تعیین می شود. یک مشکل اضافی این است که اطلاعات علمی اغلب متناقض هستند، یا اینکه بر احتمالات آماری تکیه می کنند که ترجمه آنها به قطعیت های روزمره دشوار است.

همه این عوامل شایسته توجه هستند، اما این ترکیب است که از همه مهمتر است. در سرزمین غذا، یا وجود ندارد، فقط هم و هم وجود ندارد. اندازه گیری کافی هم و هم نقطه شروع این تأمل فلسفی است.

В 

قبل از شام خواندنی است که برای همه ضروری است. افراد علاقه مند به مسائل اخلاقی معاصر مواد غذایی، مانند دانشجویان دانشگاه و محققان علوم غذایی، کشاورزی و زیستی، و همچنین سیاست گذاران در این زمینه ها، مانند اعضای سازمان های حرفه ای متمرکز بر غذا و کشاورزی (مانند EURSAFE (انجمن اروپایی برای کشاورزی و اخلاق غذایی)، انجمن کشاورزی، غذا و ارزش‌های انسانی (ایالات متحده آمریکا) و فدراسیون بیوتکنولوژی اروپایی).


This book is an extensive, original and systematic treatment of many important philosophical and ethical aspects of food (consumption and production). May we eat just anything? Can we do everything with animals, even genetic modification? If not, how can we regulate those processes so that they lead to optimum animal welfare while at the same time producing optimum taste? The production of food also causes environmental pollution – does the fight against hunger have priority over the care of the environment? The care of the environment, animal welfare, and the quality of food should be in a certain harmony, but that is far from granted and hardly easy to achieve. These factors are often in conflict with each other, and a balance will thus need to be searched for.

Other factors to take into consideration are the issue of global famine, the care for a farming class that is able to keep its head above water in a decent way, and a fair trade system that does not throw up unnecessary barriers for newcomers or small market participants and that promotes good nutrition. Famine continues to be a widespread phenomenon that violates human rights, causing nearly a billion people to suffer from hunger or malnutrition. At the same time, deliberate hunger,В abundance, and obesityВ are prevalent in the Western world. Both issues refer to the social and cultural aspects of food. Scientific and technological developments like genetic modification and functional food also play an increasingly important role; almost every bite that we take is determined by scientific developments. An extra difficulty is that scientific information is often contradictory, or that it relies on statistical probabilities that are difficult to translate into everyday certitudes.

All of these factors deserve attention, but it is the mix that is most important. In the land of food, ‘either or’ does not exist, only ‘both and’. The adequate measure of ‘both and’ serves as the starting point for this philosophical reflection.

В 

Before Dinner is a must-read for all people interested in contemporary ethical issues of food, such as university students and researchers of food, agricultural and life sciences, as well asВ policymakers in these fields, such as members of professional organisations focusing on food and agriculture (f.e., EURSAFE (European Society for Agriculture and Food Ethics), the Agriculture, FoodВ and Human Values Society (USA), and European Federation of Biotechnology).

دانلود کتاب «قبل از شام: فلسفه و اخلاق غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.