دانلود کتاب Beet-Sugar Handbook (به فارسی: کتابچه راهنمای چغندر قند) نوشته شده توسط «Mosen Asadi»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای چغندر قند
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Interscience
نویسنده: Mosen Asadi
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 884
حجم کتاب: 21 مگابایت
کد کتاب: 0-471-76347-0 , 978-0-471-76347-5
توضیحات کتاب کتابچه راهنمای چغندر قند
اولین مرجع همه کاره برای صنعت چغندر قند، کتابچه راهنمای چغندر قند، یک مرجع کاربردی و مختصر برای فناوران، شیمیدانان، کشاورزان و کارکنان تحقیقاتی مرتبط با صنعت چغندر قند است. این کتاب شامل موارد زیر است: * مبانی فناوری چغندر قند * کشاورزی چغندر * فرآوری چغندر قند * روش های آزمایشگاهی تجزیه و تحلیل این کتاب همچنین شامل فن آوری هایی است که عملکرد و سودآوری کارخانه های چغندر قند را بهبود می بخشد، مانند: * فرآیند نرم کردن آب میوه * ملاس- فرآیند نرم شدن * فرآیند شیرین سازی ملاس * تصفیه نیشکر-شکر خام در کارخانه چغندر-شکر این کتاب با مروری بر موارد زیر به پایان می رسد: * نگرانی های زیست محیطی یک کارخانه چغندر قند * مبانی علم مرتبط با فناوری قند * جداول مرتبط برای استفاده در محاسبات این کتاب که به سبک محاوره ای و جذاب نوشته شده است، در ارائه مفاهیم علمی و ریاضی مرتبط برای خوانندگان بدون پیشینه قابل توجه در این زمینه ها، کاربر پسند و کاربردی است. برای سهولت استفاده، این کتاب نکات مهم را برجسته میکند، اصطلاحات فنی را تعریف میکند و واحدها را در سیستمهای متریک و بریتانیایی ارائه میکند. حل مسئله عملیاتی مربوط به تمام ایستگاه های فرآوری چغندرقند، مثال های کاربردی مکرر و توازن مواد/انرژی از دیگر ویژگی های ویژه این کتاب است.
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای چغندر قند»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.