کتاب الکترونیکی

کتابچه راهنمای چغندر قند

Beet-Sugar Handbook

دانلود کتاب Beet-Sugar Handbook (به فارسی: کتابچه راهنمای چغندر قند) نوشته شده توسط «Mosen Asadi»


اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای چغندر قند

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Interscience

نویسنده: Mosen Asadi

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 884

حجم کتاب: 21 مگابایت

کد کتاب: 0-471-76347-0 , 978-0-471-76347-5

توضیحات کتاب کتابچه راهنمای چغندر قند

اولین مرجع همه کاره برای صنعت چغندر قند، کتابچه راهنمای چغندر قند، یک مرجع کاربردی و مختصر برای فناوران، شیمیدانان، کشاورزان و کارکنان تحقیقاتی مرتبط با صنعت چغندر قند است. این کتاب شامل موارد زیر است: * مبانی فناوری چغندر قند * کشاورزی چغندر * فرآوری چغندر قند * روش های آزمایشگاهی تجزیه و تحلیل این کتاب همچنین شامل فن آوری هایی است که عملکرد و سودآوری کارخانه های چغندر قند را بهبود می بخشد، مانند: * فرآیند نرم کردن آب میوه * ملاس- فرآیند نرم شدن * فرآیند شیرین سازی ملاس * تصفیه نیشکر-شکر خام در کارخانه چغندر-شکر این کتاب با مروری بر موارد زیر به پایان می رسد: * نگرانی های زیست محیطی یک کارخانه چغندر قند * مبانی علم مرتبط با فناوری قند * جداول مرتبط برای استفاده در محاسبات این کتاب که به سبک محاوره ای و جذاب نوشته شده است، در ارائه مفاهیم علمی و ریاضی مرتبط برای خوانندگان بدون پیشینه قابل توجه در این زمینه ها، کاربر پسند و کاربردی است. برای سهولت استفاده، این کتاب نکات مهم را برجسته می‌کند، اصطلاحات فنی را تعریف می‌کند و واحدها را در سیستم‌های متریک و بریتانیایی ارائه می‌کند. حل مسئله عملیاتی مربوط به تمام ایستگاه های فرآوری چغندرقند، مثال های کاربردی مکرر و توازن مواد/انرژی از دیگر ویژگی های ویژه این کتاب است.


The first all-in-one reference for the beet-sugar industry Beet-Sugar Handbook is a practical and concise reference for technologists, chemists, farmers, and research personnel involved with the beet-sugar industry. It covers: * Basics of beet-sugar technology * Sugarbeet farming * Sugarbeet processing * Laboratory methods of analysis The book also includes technologies that improve the operation and profitability of the beet-sugar factories, such as: * Juice-softening process * Molasses-softening process * Molasses-desugaring process * Refining cane-raw sugar in a beet-sugar factory The book ends with a review of the following: * Environmental concerns of a beet-sugar factory * Basics of science related to sugar technology * Related tables for use in calculations Written in a conversational, engaging style, the book is user friendly and practical in its presentation of relevant scientific and mathematical concepts for readers without a significant background in these areas. For ease of use, the book highlights important notes, defines technical terms, and presents units in both metric and British systems. Operating problem-solving related to all stations of sugarbeet processing, frequent practical examples, and given material/energy balances are other special features of this book.

دانلود کتاب «کتابچه راهنمای چغندر قند»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.