کتاب الکترونیکی

تولید و تجارت گاو گوشتی

Beef Cattle Production and Trade

دانلود کتاب Beef Cattle Production and Trade (به فارسی: تولید و تجارت گاو گوشتی) نوشته شده توسط «Lewis Kahn – David Cottle»


اطلاعات کتاب تولید و تجارت گاو گوشتی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CSIRO PUBLISHING

نویسنده: Lewis Kahn – David Cottle

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 584 / 583

حجم فایل: 31.77 مگابایت

کد کتاب: 0643109900 , 9780643109902

توضیحات کتاب تولید و تجارت گاو گوشتی

تولید و تجارت گاو گاو تمام جنبه های صنعت گوشت گاو را از پادوک تا بشقاب پوشش می دهد. این یک متن بین المللی با تاکید بر تولید گوشت گاو استرالیا است که توسط متخصصان این حوزه نوشته شده است.

این کتاب با مروری بر سیر تکامل تاریخی مصرف گوشت گاو در جهان و فصل های مقدماتی در مورد کیفیت لاشه و گوشت، بازار آغاز می شود. تهیه و تولید جهانی گوشت گاو. آمریکای شمالی، برزیل، چین، آسیای جنوب شرقی و ژاپن در فصل‌های جداگانه مورد بحث قرار می‌گیرند، سپس تولید گوشت گاو استرالیا، از جمله لاتینگ خوراک و صادرات زنده.

فصل‌های باقی‌مانده تحقیق و توسعه را خلاصه می‌کند و بر تجربه استرالیا تأکید می‌کند و به سیستم‌های تولید و جنبه‌های مختلف دامپروری مانند سلامت، تولید مثل، چرا، تغذیه و تکمیل، ژنتیک و اصلاح نژاد، راندمان تولید، محیط‌زیست نگاه می‌کند. مدیریت و مدیریت کسب و کار.

فصل آخر به بررسی مطالعات موردی مختلف در شمال و جنوب استرالیا می‌پردازد که شامل تقاضا و عرضه خوراک، مکمل‌ها، مدیریت مرتع، مدیریت تلیسه و شیرخوار، و مدیریت انگل‌های داخلی و خارجی می‌شود.


Beef Cattle Production and Trade covers all aspects of the beef industry from paddock to plate. It is an international text with an emphasis on Australian beef production, written by experts in the field.

The book begins with an overview of the historical evolution of world beef consumption and introductory chapters on carcass and meat quality, market preparation and world beef production. North America, Brazil, China, South-East Asia and Japan are discussed in separate chapters, followed by Australian beef production, including feed lotting and live export.

The remaining chapters summarise R&D, emphasising the Australian experience, and look at different production systems and aspects of animal husbandry such as health, reproduction, grazing, feeding and finishing, genetics and breeding, production efficiency, environmental management and business management.

The final chapter examines various case studies in northern and southern Australia, covering feed demand and supply, supplements, pasture management, heifer and weaner management, and management of internal and external parasites.

دانلود کتاب «تولید و تجارت گاو گوشتی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید