دانلود کتاب Automation for Food Engineering: Food Quality Quantization and Process Control (به فارسی: اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند) نوشته شده توسط «Lev Nelik»
اطلاعات کتاب اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند
موضوع اصلی: فن آوری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Lev Nelik
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 225
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 9780849307010 , 0849307015
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند
در ده سال گذشته، فناوری های الکترونیک و کامپیوتر به طور قابل توجهی پیشرفت اتوماسیون در صنایع غذایی را به جلو برده اند. استفاده از این فناوری ها در اتوماسیون برای مهندسی مواد غذایی، اقلام مغذی تر، با کیفیت بهتر و ایمن تر را برای مصرف کنندگان تولید می کند. اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند استفاده از روش های پیشرفته مانند تجزیه و تحلیل موجک و شبکه های عصبی مصنوعی را برای ارزیابی خودکار کیفیت غذا و کنترل فرآیند بررسی می کند. این سیستم نمونه های اولیه سیستم جدید مانند بینایی ماشین، الاستوگرافی و بینی الکترونیکی را برای اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و پیش بینی کیفیت غذا معرفی می کند. این کتاب تکنیکهای پیشرفتهای مانند تصویربرداری پزشکی، آنالیز ریاضی و مدلسازی آماری را مورد بحث قرار میدهد که در مهندسی مواد غذایی موفق عمل کردهاند. نویسندگان از ویژگیهای فرآیندهای غذایی برای توصیف مفاهیم استفاده میکنند و از دادههای برنامههای مهندسی مواد غذایی برای توضیح روشها استفاده میکنند. برای کمک به درک اطلاعات فنی، آنها نمونههای واقعی و مطالعات موردی پروژههای مهندسی مواد غذایی را ارائه میکنند. این مواد چارچوبها، تکنیکها، طرحها، الگوریتمها، آزمایشها و اجرای جمعآوری دادهها، تجزیه و تحلیل، مدلسازی، پیشبینی و کنترل را پوشش میدهد. در اتوماسیون برای مهندسی مواد غذایی این تکنیک های اتوماسیون مهندسی مواد غذایی را نشان می دهد و به شما در توسعه تکنیک ها برای برنامه های کاربردی خود کمک می کند. Automation for Food Engineering: Food Quantization Quantization and Process Control اولین و تنها کتابی است که مطالعه و خلاصه ای سیستماتیک در مورد مفاهیم، اصول، روش ها و شیوه های کمی سازی کیفیت مواد غذایی و کنترل فرآیند ارائه می دهد.
دانلود کتاب «اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.