کتاب الکترونیکی

اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند

Automation for Food Engineering: Food Quality Quantization and Process Control

دانلود کتاب Automation for Food Engineering: Food Quality Quantization and Process Control (به فارسی: اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند) نوشته شده توسط «Lev Nelik»


اطلاعات کتاب اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند

موضوع اصلی: فن آوری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Lev Nelik

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 225

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 9780849307010 , 0849307015

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند

در ده سال گذشته، فناوری های الکترونیک و کامپیوتر به طور قابل توجهی پیشرفت اتوماسیون در صنایع غذایی را به جلو برده اند. استفاده از این فناوری ها در اتوماسیون برای مهندسی مواد غذایی، اقلام مغذی تر، با کیفیت بهتر و ایمن تر را برای مصرف کنندگان تولید می کند. اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند استفاده از روش های پیشرفته مانند تجزیه و تحلیل موجک و شبکه های عصبی مصنوعی را برای ارزیابی خودکار کیفیت غذا و کنترل فرآیند بررسی می کند. این سیستم نمونه های اولیه سیستم جدید مانند بینایی ماشین، الاستوگرافی و بینی الکترونیکی را برای اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و پیش بینی کیفیت غذا معرفی می کند. این کتاب تکنیک‌های پیشرفته‌ای مانند تصویربرداری پزشکی، آنالیز ریاضی و مدل‌سازی آماری را مورد بحث قرار می‌دهد که در مهندسی مواد غذایی موفق عمل کرده‌اند. نویسندگان از ویژگی‌های فرآیندهای غذایی برای توصیف مفاهیم استفاده می‌کنند و از داده‌های برنامه‌های مهندسی مواد غذایی برای توضیح روش‌ها استفاده می‌کنند. برای کمک به درک اطلاعات فنی، آنها نمونه‌های واقعی و مطالعات موردی پروژه‌های مهندسی مواد غذایی را ارائه می‌کنند. این مواد چارچوب‌ها، تکنیک‌ها، طرح‌ها، الگوریتم‌ها، آزمایش‌ها و اجرای جمع‌آوری داده‌ها، تجزیه و تحلیل، مدل‌سازی، پیش‌بینی و کنترل را پوشش می‌دهد. در اتوماسیون برای مهندسی مواد غذایی این تکنیک های اتوماسیون مهندسی مواد غذایی را نشان می دهد و به شما در توسعه تکنیک ها برای برنامه های کاربردی خود کمک می کند. Automation for Food Engineering: Food Quantization Quantization and Process Control اولین و تنها کتابی است که مطالعه و خلاصه ای سیستماتیک در مورد مفاهیم، ​​اصول، روش ها و شیوه های کمی سازی کیفیت مواد غذایی و کنترل فرآیند ارائه می دهد.


In the past ten years electronics and computer technologies have significantly pushed forward the progress of automation in the food industry. The application of these technologies to automation for food engineering will produce more nutritious, better quality, and safer items for consumers. Automation for Food Engineering: Food Quality Quantization and Process Control explores the usage of advanced methods, such as wavelet analysis and artificial neural networks, to automated food quality evaluation and process control. It introduces novel system prototypes, such as machine vision, elastography, and the electronic nose, for food quality measurement, analysis, and prediction. The book discusses advanced techniques, such as medical imaging, mathematical analysis, and statistical modeling, which have proven successful in food engineering. The authors use the characteristics of food processes to describe concepts, and they employ data from food engineering applications to explain the methods. To aid in the comprehension of technical information, they provide real-world examples and case studies from food engineering projects.The material covers the frameworks, techniques, designs, algorithms, tests and implementation of data acquisition, analysis, modeling, prediction, and control in automation for food engineering. It demonstrates the techniques for automation of food engineering, and helps you in the development of techniques for your own applications. Automation for Food Engineering: Food Quality Quantization and Process Control is the first and only book that gives a systematical study and summary about concepts, principles, methods, and practices in food quality quantization and process control.

دانلود کتاب «اتوماسیون برای مهندسی غذا: کمی سازی کیفیت غذا و کنترل فرآیند»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.