دانلود کتاب Ascorbic Acid In Aquatic Organisms: Status and Perspectives (به فارسی: اسید اسکوربیک در موجودات آبزی: وضعیت و دیدگاه ها) نوشته شده توسط «Konrad Dabrowski»
اطلاعات کتاب اسید اسکوربیک در موجودات آبزی: وضعیت و دیدگاه ها
موضوع اصلی: زیست شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Konrad Dabrowski
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 304
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 9780849398810 , 0849398819
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب اسید اسکوربیک در موجودات آبزی: وضعیت و دیدگاه ها
ما تازه شروع به کشف اهمیت ویتامین C در سلامت اکوسیستم های طبیعی و مصنوعی کرده ایم. سنتز اسید اسکوربیک به خوبی شناخته شده است، اما جلبک ها به عنوان تنها منبع آسکوربات در هرم غذایی آبزیان مورد بررسی قرار نگرفته اند. زمینه رو به گسترشی از فرهنگ موجودات آبزی وجود دارد که برای برآوردن بهترین نیازهای آنها برای سلامتی، رشد و تولیدمثل، نیاز به خوراک فرموله شده دارند. با توجه به اینکه اکنون بیش از 100 گونه برای مصرف انسان کشت می شود، این سوال مطرح می شود که آیا ما اطلاعات قابل اعتمادی در مورد نیازهای غذایی به ویتامین C حتی برای درصد کمی از این موجودات داریم؟ این کتاب یک رویکرد جامع به نقش ویتامین C در سطح سلولی و همچنین در زنجیره های غذایی آبزیان، رشد و تولید مثل، مقاومت در برابر بیماری ها و سم شناسی موجودات آبزی را مورد بحث قرار می دهد. اسید اسکوربیک در موجودات آبزی به عنوان شاخه ای از یک جلسه ویژه در مورد موجودات آبزی و آبزی پروری عملی در نشست انجمن جهانی آبزی پروری (WAS) در سال 1998 نوشته شد. این کتاب تحقیقاتی را که از قبل در دسترس است بررسی میکند و مسیرهای جدیدی را برای تحقیق مشخص میکند. این ترکیبی منحصر به فرد از تحقیقات تغذیه خوب، بوم شناسی، و آبزی پروری عملی (به عنوان مثال غنی سازی میگوی آب نمک) است. این حجم بین رشته ای برای پرورش دهندگان ماهی های دریایی، زیست شناسان آبزیان، فیزیولوژیست های سلولی تطبیقی و تکاملی و سم شناسان محیطی جذاب خواهد بود.
دانلود کتاب «اسید اسکوربیک در موجودات آبزی: وضعیت و دیدگاه ها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.