کتاب الکترونیکی

میکروبیولوژی کاربردی لبنیات

Applied Dairy Microbiology

دانلود کتاب Applied Dairy Microbiology (به فارسی: میکروبیولوژی کاربردی لبنیات) نوشته شده توسط «Elmer H. Marth – James Steele»


اطلاعات کتاب میکروبیولوژی کاربردی لبنیات

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: M. Dekker

نویسنده: Elmer H. Marth – James Steele

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 759

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 9780824705367 , 082470536X

نوبت چاپ: 2nd ed., rev. and expanded

توضیحات کتاب میکروبیولوژی کاربردی لبنیات

این مرجع/متن کاملاً اصلاح شده و به روز شده، پوشش جامعی از آخرین پیشرفت ها و پیشرفت های علمی در میکروبیولوژی لبنیات ارائه می دهد. این بر پروبیوتیک ها، محصولات لبنی تخمیری، پیشگیری از بیماری، و بهداشت عمومی و استانداردهای کنترل نظارتی برای غذاهای لبنی تاکید دارد. علاوه بر این، میکروبیولوژی کاربردی لبنیات، ویرایش دوم، فصل های جدیدی را در مورد استفاده، متابولیسم، و ژنتیک کشت های شروع کننده، از جمله داده های اخیر در مورد جداسازی ارائه می کند. و شمارش باکتری های اسید لاکتیک.


This thoroughly revised and updated reference/text provides comprehensive coverage of the latest developments and scientific advances in dairy microbiology. It emphasizes probiotics, fermented dairy products, disease prevention, and public health and regulatory control standards for dairy foods.Additionally, Applied Dairy Microbiology, Second Edition presents new chapters on the use, metabolism, and genetics of starter cultures, including recent data on isolation and enumeration of lactic acid bacteria.

دانلود کتاب «میکروبیولوژی کاربردی لبنیات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.