کتاب الکترونیکی

آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی

Antioxidants in food: practical applications

دانلود کتاب Antioxidants in food: practical applications (به فارسی: آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی) نوشته شده توسط «J. Pokorny – N. Yanishlieva – M. Gordon»


اطلاعات کتاب آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Publishing Ltd

نویسنده: J. Pokorny – N. Yanishlieva – M. Gordon

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 380

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 185573463X , 9781855734630 , 0849312221 , 9780849312229

توضیحات کتاب آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی

(انتشار وودهد) مروری بر نقش عملکردی آنتی اکسیدان ها ارائه می دهد و چگونگی بهره برداری موثر از آنها توسط صنایع غذایی را مورد بحث قرار می دهد. قالب طرح کلی.


(Woodhead Publishing) Provides a review of the functional role of antioxidants and discusses how they can be effectively exploited by the food industry. Outline format.

دانلود کتاب «آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.