کتاب الکترونیکی

آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی

Antioxidants in food: practical applications

دانلود کتاب Antioxidants in food: practical applications (به فارسی: آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی) نوشته شده توسط «J. Pokorny – N. Yanishlieva – M. Gordon»


اطلاعات کتاب آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Publishing Ltd

نویسنده: J. Pokorny – N. Yanishlieva – M. Gordon

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 388

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 185573463X , 9781855734630 , 0849312221 , 9780849312229

توضیحات کتاب آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی

(انتشار وودهد) مروری بر نقش عملکردی آنتی اکسیدان ها ارائه می دهد و چگونگی بهره برداری موثر از آنها توسط صنایع غذایی را مورد بحث قرار می دهد. قالب طرح کلی.


(Woodhead Publishing) Provides a review of the functional role of antioxidants and discusses how they can be effectively exploited by the food industry. Outline format.

دانلود کتاب «آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.