دانلود کتاب Antioxidants in food: practical applications (به فارسی: آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی) نوشته شده توسط «J. Pokorny – N. Yanishlieva – M. Gordon»
اطلاعات کتاب آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Publishing Ltd
نویسنده: J. Pokorny – N. Yanishlieva – M. Gordon
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 388
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 185573463X , 9781855734630 , 0849312221 , 9780849312229
توضیحات کتاب آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی
(انتشار وودهد) مروری بر نقش عملکردی آنتی اکسیدان ها ارائه می دهد و چگونگی بهره برداری موثر از آنها توسط صنایع غذایی را مورد بحث قرار می دهد. قالب طرح کلی.
دانلود کتاب «آنتی اکسیدان ها در غذا: کاربردهای عملی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.