کتاب الکترونیکی

تجزیه و تحلیل بازار افزودنی های خوراک دام بر اساس محصول (آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسیدی کننده ها، آنزیم های خوراک و آنتی اکسیدان ها)، بر اساس دام (گوشت خوک، غذاهای دریایی، طیور و گاو) و پیش بینی های بخش تا سال 2020

Animal Feed Additives Market Analysis By Product (Antibiotics, Vitamins, Amino Acids, Acidifiers, Feed Enzymes and Antioxidants), By Livestock (Pork, Sea Food, Poultry and Cattle) And Segment Forecasts To 2020

دانلود کتاب Animal Feed Additives Market Analysis By Product (Antibiotics, Vitamins, Amino Acids, Acidifiers, Feed Enzymes and Antioxidants), By Livestock (Pork, Sea Food, Poultry and Cattle) And Segment Forecasts To 2020 (به فارسی: تجزیه و تحلیل بازار افزودنی های خوراک دام بر اساس محصول (آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسیدی کننده ها، آنزیم های خوراک و آنتی اکسیدان ها)، بر اساس دام (گوشت خوک، غذاهای دریایی، طیور و گاو) و پیش بینی های بخش تا سال 2020)


اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل بازار افزودنی های خوراک دام بر اساس محصول (آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسیدی کننده ها، آنزیم های خوراک و آنتی اکسیدان ها)، بر اساس دام (گوشت خوک، غذاهای دریایی، طیور و گاو) و پیش بینی های بخش تا سال 2020

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Grand view research

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 39

حجم فایل: 1.40 مگابایت

کد کتاب: 1680380702 , 9781680380705

توضیحات کتاب تجزیه و تحلیل بازار افزودنی های خوراک دام بر اساس محصول (آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسیدی کننده ها، آنزیم های خوراک و آنتی اکسیدان ها)، بر اساس دام (گوشت خوک، غذاهای دریایی، طیور و گاو) و پیش بینی های بخش تا سال 2020

گزارش ها & انتشارات
مواد پیشرفته
مواد شیمیایی فله
انرژی & قدرت
غذا & نوشیدنی ها
بهداشت و درمان
نیمه هادی ها & الکترونیک
تخصص & مواد شیمیایی خوب
فناوری
خدمات ما
خدمات مشاوره
گزارش های تحقیقات بازار
نامزدی تمام وقت
تحقیق موقت
گزارش های در حال انجام
نظارت بر بازار
اتاق مطبوعات
درباره ما
درباره تحقیقات گراند ویو
روش تحقیق
ارائه شرکتی
وبلاگ
تماس با ما

HomeFood & نوشیدنی ها تجزیه و تحلیل بازار افزودنی های خوراک دام بر اساس محصول (آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسیدی کننده ها، آنزیم های خوراک و آنتی اکسیدان ها)، بر اساس دام (گوشت خوک، غذاهای دریایی، طیور و گاو) و پیش بینی های بخش تا سال 2020
تجزیه و تحلیل بازار افزودنی های خوراک دام بر اساس محصول (آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسیدی کننده ها، آنزیم های خوراک و آنتی اکسیدان ها)، بر اساس دام (گوشت خوک، غذاهای دریایی، طیور و گاو) و پیش بینی های بخش تا سال 2020

تاریخ انتشار: فروردین ۱۳۹۳ | کد شابک: 978-1-68038-070-5
گزارش خلاصه فهرست مطالب روش شناسی تقسیم بندی دانلود رایگان نمونه

Industry Insights

افزودنی‌های خوراک اکنون به بخش مهمی از صنعت تولید گوشت در سطح جهان تبدیل شده‌اند. افزودنی های خوراک مواد مهمی هستند که با ترکیب خوراک پایه ترکیب می شوند تا تغذیه ضروری را با هدف بهبود رشد کلی حیوان فراهم کنند. افزودنی های خوراک به بهبود میزان افزایش وزن، پیشگیری از بیماری ها در حیوانات، جلوگیری از کمبود ویتامین و بهبود هضم و تبدیل خوراک کمک می کند. به طور کلی، افزودنی‌های خوراک دام را می‌توان به‌عنوان ماهیت تغذیه‌ای و غیر مغذی طبقه‌بندی کرد. افزودنی‌های خوراکی شامل اسیدهای آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌ها هستند و اساساً تغذیه بهتری برای حیوان فراهم می‌کنند تا بتواند گوشت بدون چربی و توده عضلانی بیشتری را با سرعت بیشتری به دست آورد. افزودنی‌های غیر تغذیه‌ای خوراک، که معمولاً شامل آنتی‌بیوتیک‌ها، آنزیم‌ها و اسیدی‌کننده‌ها می‌شود، از حیوانات در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند، سیستم گوارش آن را بهبود می‌بخشد، به تولید مثل کمک می‌کند و محتوای فسفات را در فضولات دام کاهش می‌دهد. بخش بهداشت جهانی دام عمدتاً شامل تشخیص حیوانات، مواد بیولوژیکی حیوانات، داروهای بسته بندی شده و افزودنی های خوراک است. افزودنی‌های خوراک دام بزرگ‌ترین بخش هستند که نزدیک به 45 درصد از کل صنعت بهداشت دام را در سال 2013 به خود اختصاص داده است. همراه با عوامل محرک بازار متعدد مانند صنعتی شدن در تولید گوشت، افزایش تقاضا برای محصولات گوشتی غنی از پروتئین در سطح جهانی و افزایش آگاهی نسبت به کیفیت محصولات گوشتی.

بازار جهانی افزودنی های خوراک دام در سال 2012 14381.1 میلیون تخمین زده شد و انتظار می رود در سال 2020 به 19547.8 میلیون برسد که با CAGR 4 درصد از سال 2014 تا 2020 رشد می کند. افزایش مصرف گوشت به ویژه در آسیا و اقیانوسیه، آمریکای لاتین و شرق انتظار می رود اروپا در شش سال آینده یک محرک کلیدی برای تقاضای خوراک دام باشد. تولید جهانی گوشت در پایان سال 2012 بیش از 300 میلیون تن تخمین زده شد و انتظار می‌رود که از سال 2014 تا 2020 با CAGR بیش از 2 درصد رشد کند. افزایش تجارت گوشت همراه با شیوع بیماری‌های مرتبط با گوشت در سال‌های اخیر منجر به یک CAGR شدید شده است. محیط نظارتی، به ویژه در ایالات متحده و اتحادیه اروپا. انتظار می رود نیاز به رعایت معیارهای کیفیت گوشت تعیین شده توسط FDA و REACH ایالات متحده باعث افزایش تقاضای افزودنی خوراک در دهه آینده شود.


Reports & Publications
Advanced Materials
Bulk Chemicals
Energy & Power
Food & Beverages
Healthcare
Semiconductors & Electronics
Specialty & Fine Chemicals
Technology
Our Services
Consulting Services
Market Research Reports
Full Time Engagement
Ad-hoc Research
Ongoing Reports
Market Monitoring
Press Room
About Us
About Grand View Research
Research Methodology
Corporate Presentation
Blog
Contact Us

HomeFood & BeveragesAnimal Feed Additives Market Analysis By Product (Antibiotics, Vitamins, Amino Acids, Acidifiers, Feed Enzymes and Antioxidants), By Livestock (Pork, Sea Food, Poultry and Cattle) And Segment Forecasts To 2020
Animal Feed Additives Market Analysis By Product (Antibiotics, Vitamins, Amino Acids, Acidifiers, Feed Enzymes and Antioxidants), By Livestock (Pork, Sea Food, Poultry and Cattle) And Segment Forecasts To 2020

Published: April 2014 | ISBN Code: 978-1-68038-070-5
Report Summary Table of Contents Segmentation Methodology Download Free Sample

Industry Insights

Feed additives have now become a critical part of the globally increasing meat production industry. Feed additives are important ingredients that are combined with basic feed mix in order to provide essential nutrition aimed at improving the animal’s overall growth. Feed additives help in improving rate of weight gain, prevention of diseases in animals, prevent vitamin deficiencies and improve feed digestion and conversion. In broad view, animal feed additives can be classified as nutritional and non-nutritional in nature. Nutritional feed additives include amino acids, minerals and vitamins, and essentially provide enhanced nutrition to the animal so that it can gain lean meat and higher muscle mass at a faster rate. Non- nutritional feed additives, that commonly include, antibiotics, enzymes and acidifiers protect animal against diseases, improve its digestive system, aid in reproduction and reduce phosphate content in the livestock waste. Global animal health sector majorly includes animal diagnostics, animal biologicals, packaged pharmaceuticals and feed additives. Animal feed additives are by far the largest segment accounting for close to 45% of the overall animal health industry in 2013. This is primarily due to the availability of a large number of products and wide range of benefits associated with the use of feed additives, coupled with multiple market driving factors such as industrialization in meat production, increasing demand for protein rich meat products globally and rising awareness towards meat product quality.

The global market for animal feed additives was estimated to be 14,381.1 million in 2012 and is expected to reach 19,547.8 million in 2020, growing at a CAGR of 4% from 2014 to 2020. Increasing meat consumption, especially in Asia Pacific, Latin America and Eastern Europe, is expected to be a key driver for animal feed demand over the next six years. Global meat production was estimated at over 300 million tons at the end of 2012 and is expected to grow at a CAGR of over 2% from 2014 to 2020. Increasing meat trade coupled with meat-related disease outbreaks in recent years has resulted in a strict regulatory environment, especially in the U.S. and the European Union. The need to meet meat quality criteria set by U.S. FDA and REACH is expected to drive feed additive demand over the next decade.

دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل بازار افزودنی های خوراک دام بر اساس محصول (آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسیدی کننده ها، آنزیم های خوراک و آنتی اکسیدان ها)، بر اساس دام (گوشت خوک، غذاهای دریایی، طیور و گاو) و پیش بینی های بخش تا سال 2020»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید