کتاب الکترونیکی

روش های تحلیلی برای افزودنی های غذایی

Analytical Methods for Food Additives

دانلود کتاب Analytical Methods for Food Additives (به فارسی: روش های تحلیلی برای افزودنی های غذایی) نوشته شده توسط «Roger Wood – Lucy Foster – Andrew Damant – Pauline Key»


اطلاعات کتاب روش های تحلیلی برای افزودنی های غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Roger Wood – Lucy Foster – Andrew Damant – Pauline Key

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 258

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 0-8493-2534-X , 1-85573-722-1 , 9780849325342

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب روش های تحلیلی برای افزودنی های غذایی

اندازه‌گیری دقیق افزودنی‌ها در مواد غذایی برای برآوردن الزامات نظارتی و نیاز مصرف‌کنندگان به اطلاعات دقیق در مورد محصولاتی که می‌خورند ضروری است. در حالی که روش های تثبیت شده ای برای تجزیه و تحلیل برای بسیاری از افزودنی های غذایی وجود دارد، موارد دیگری نیز وجود دارند که هنوز به روش های کامل نیاز دارند. روش‌های تحلیلی برای افزودنی‌های غذایی به فقدان روش‌های تثبیت‌شده آنالیز برای ۲۶ افزودنی اصلی می‌پردازد. در هر مورد، نویسندگان تحقیقات کنونی را برای ایجاد بهترین روش‌های موجود و نحوه استفاده از آن‌ها مرور می‌کنند. این کتاب طیف وسیعی از افزودنی‌ها، از آزوروبین و اسید آدیپیک گرفته تا زرد غروب آفتاب و ساخارین را پوشش می‌دهد. علاوه بر ارائه توصیه‌هایی در مورد بهترین عملکرد و تحقیقات آتی، هر فصل طیف روش‌های تحلیلی فعلی را مرور می‌کند و ویژگی‌های عملکرد، رویه‌ها و پارامترهای آنها را مشخص می‌کند. پر از اطلاعات مهم فراوان، این یک جلد ضروری است که به دانشمندان مواد غذایی و متخصصان صنایع غذایی در تلاش برای ایجاد روش های تجزیه و تحلیل کامل برای همه افزودنی های غذایی کمک می کند.


The accurate measurement of additives in food is essential in meeting both regulatory requirements and the need of consumers for accurate information about the products they eat. While there are established methods of analysis for many food additives, there are others that still require complete methods. Analytical Methods for Food Additives addresses the lack of established methods of analysis for 26 major additives. In each case, the authors review current research to establish the best available methods and how they should be used. The book covers a wide range of additives, from azorubine and adipic acid to sunset yellow and saccharin. In addition to providing recommendations on best practice and future research, each chapter reviews the range of current analytical methods and sets out their performance characteristics, procedures, and parameters. Filled with a wealth of important information, this is an essential volume that will help food scientists and food industry professionals in the effort to establish complete methods of analysis for all food additives.

دانلود کتاب «روش های تحلیلی برای افزودنی های غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.