دانلود کتاب Analytical Methods for Food Additives (به فارسی: روش های تحلیلی برای افزودنی های غذایی) نوشته شده توسط «Roger Wood – Lucy Foster – Andrew Damant – Pauline Key»
اطلاعات کتاب روش های تحلیلی برای افزودنی های غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Roger Wood – Lucy Foster – Andrew Damant – Pauline Key
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 258
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 0-8493-2534-X , 1-85573-722-1 , 9780849325342
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب روش های تحلیلی برای افزودنی های غذایی
اندازهگیری دقیق افزودنیها در مواد غذایی برای برآوردن الزامات نظارتی و نیاز مصرفکنندگان به اطلاعات دقیق در مورد محصولاتی که میخورند ضروری است. در حالی که روش های تثبیت شده ای برای تجزیه و تحلیل برای بسیاری از افزودنی های غذایی وجود دارد، موارد دیگری نیز وجود دارند که هنوز به روش های کامل نیاز دارند. روشهای تحلیلی برای افزودنیهای غذایی به فقدان روشهای تثبیتشده آنالیز برای ۲۶ افزودنی اصلی میپردازد. در هر مورد، نویسندگان تحقیقات کنونی را برای ایجاد بهترین روشهای موجود و نحوه استفاده از آنها مرور میکنند. این کتاب طیف وسیعی از افزودنیها، از آزوروبین و اسید آدیپیک گرفته تا زرد غروب آفتاب و ساخارین را پوشش میدهد. علاوه بر ارائه توصیههایی در مورد بهترین عملکرد و تحقیقات آتی، هر فصل طیف روشهای تحلیلی فعلی را مرور میکند و ویژگیهای عملکرد، رویهها و پارامترهای آنها را مشخص میکند. پر از اطلاعات مهم فراوان، این یک جلد ضروری است که به دانشمندان مواد غذایی و متخصصان صنایع غذایی در تلاش برای ایجاد روش های تجزیه و تحلیل کامل برای همه افزودنی های غذایی کمک می کند.
دانلود کتاب «روش های تحلیلی برای افزودنی های غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.