کتاب الکترونیکی

تجزیه و تحلیل آفت کش ها در نمونه های غذایی و محیطی

Analysis of pesticides in food and environmental samples

دانلود کتاب Analysis of pesticides in food and environmental samples (به فارسی: تجزیه و تحلیل آفت کش ها در نمونه های غذایی و محیطی) نوشته شده توسط «Jose L. Tadeo»


اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل آفت کش ها در نمونه های غذایی و محیطی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Jose L. Tadeo

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 382

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 9780849375521 , 0849375525

توضیحات کتاب تجزیه و تحلیل آفت کش ها در نمونه های غذایی و محیطی

توسعه مقررات ایمنی برای آفت کش های مورد استفاده در سراسر جهان – بیش از 2.5 میلیون تن در سال – به روش های تحلیلی قابل اعتماد برای ارزیابی تأثیر آنها در مواد غذایی و محیط زیست نیاز دارد. تجزیه و تحلیل آفت‌کش‌ها در نمونه‌های مواد غذایی و محیطی مؤثرترین تکنیک‌ها را برای تجزیه و تحلیل باقی‌مانده‌های آفت‌کش‌ها و سایر آلاینده‌های شیمیایی در غذاها و همچنین در خاک، آب و هوا ارائه می‌دهد.

دانشمندان مشهور داده‌های جدید و پیشرفت‌ها در این زمینه را گزارش می‌کنند

این کتاب آماده‌سازی، استخراج و روش‌های تحلیلی خاص برای هر نوع نمونه، از جمله غذاهای با منشاء گیاهی و حیوانی را معرفی می‌کند. فصل‌های دیگر جنبه‌های مهم تضمین کیفیت و کاربرد تکنیک‌های تحلیلی خط فاصله را مورد بحث قرار می‌دهند. علاوه بر یک فصل عملی در مورد استفاده از حسگرهای زیستی و ایمونواسی برای نظارت و جمع‌آوری داده‌های مواجهه، به جنبه‌های نظارتی می‌پردازد و داده‌های فعلی را در مورد سطوح آفت‌کش‌های موجود در مواد غذایی و ماتریس‌های محیطی ارائه می‌دهد.

آخرین روش‌ها به دانشمندان کمک می‌کند تا آفت‌کش‌های ایمن‌تر و مؤثرتر تولید کنند

تجزیه و تحلیل آفت‌کش‌ها در نمونه‌های مواد غذایی و محیطی، دانشمندان را قادر می‌سازد تا رفتار و سمیت آفت‌کش‌ها را با درجه دقت بالاتری اندازه‌گیری و پیش‌بینی کنند. روش ها و بینش در این کار به موقع به توسعه آفت کش های موثرتر و کمتر سمی و همچنین مقررات ایمنی بهتر کمک می کند.


Developing safety regulations for pesticides used around the world—in excess of 2.5 million tons annually—requires reliable analytical methods for assessing their impact in food and in the environment. Analysis of Pesticides in Food and Environmental Samples presents the most effective techniques for analyzing pesticide residues and other chemical contaminants in foods as well as in soil, water, and air.

Renowned Scientists Report New Data and Advances in the Field

The book introduces sample preparation, extraction, and analytical methods specific to each sample type, including foods from vegetal and animal origin. Other chapters discuss important aspects of quality assurance and the applicability of hyphenated analytical techniques. In addition to a practical chapter on the use of biosensors and immunoassays for monitoring and gathering exposure data, the book addresses regulatory aspects and presents current data on the levels of pesticides found in food and environmental matrices.

Latest Methods Help Scientists Develop Safer, More Effective Pesticides

Analysis of Pesticides in Food and Environmental Samples enables scientists to measure and predict the behavior and toxicity of pesticides with a higher degree of accuracy. The methodologies and insight in this timely work will contribute to the development of more effective, less toxic pesticides as well as better safety regulations.

دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل آفت کش ها در نمونه های غذایی و محیطی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.