کتاب الکترونیکی

شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم، تجدید نظر شده و توسعه یافته

Alternative Sweeteners, Third Edition, Revised and Expanded

دانلود کتاب Alternative Sweeteners, Third Edition, Revised and Expanded (به فارسی: شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم، تجدید نظر شده و توسعه یافته) نوشته شده توسط «Lyn O’Brien-Nabors»


اطلاعات کتاب شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم، تجدید نظر شده و توسعه یافته

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Lyn O’Brien-Nabors

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 566

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 0824704371

نوبت چاپ: 3

توضیحات کتاب شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم، تجدید نظر شده و توسعه یافته

بررسی زمینه گسترده جایگزین‌های ساکارز، جزئیات علمی، کاربردهای فنی و رتبه‌بندی‌های نظارتی برای طیف گسترده‌ای از شیرین‌کننده‌ها. این تغییر وضعیت ساخارین، افزایش استفاده از پلی‌ال‌ها و امکاناتی را که در دسترس بودن انواع شیرین‌کننده‌های جایگزین و استفاده از آن‌ها در ترکیب ایجاد می‌کند، برجسته می‌کند. این نسخه سوم شامل فصول جدیدی در مورد نئوتام، تاگاتوز، ترهالوز، اریتریتول و نمک آسپارتام-اسه سولفام است.


A survey of the extensive field of sucrose alternatives, detailing scientific information, technical applications, and regulatory ratings for a wide array of sweeteners. It highlights the change in status of saccharin, the increased use of polyols, and the possibilities provided by the availability of a variety of alternative sweeteners and their uses in combination. This third edition contains new chapters on neotame, tagatose, trehalose, erythritol, and aspartame-acesulfame salt.

دانلود کتاب «شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم، تجدید نظر شده و توسعه یافته»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.