دانلود کتاب Algae: Anatomy, Biochemistry, and Biotechnology (به فارسی: جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی) نوشته شده توسط «Laura Barsanti – Paolo Gualtieri»
اطلاعات کتاب جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Laura Barsanti – Paolo Gualtieri
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 320
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 9780849314674 , 0-8493-1467-4
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی
یک بررسی جامع در مورد همه چیزهای جلبک نیازمند یک کار دایره المعارفی چند جلدی است. حتی در آن زمان، چنین کتابی ارزش محدودی دارد، زیرا علاوه بر پیچیده بودن، به زودی منسوخ میشود، زیرا حوزه فیکولوژی مملو از مکاشفات مستمر و اکتشافات جدید است. جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی به دانشجویان و محققان فیکولوژی رویکرد کاربردی تر و مفیدتر ارائه می دهد. نویسندگان به جای تلاش برای ارائه اندکی از همه چیز، بر برجسته کردن موضوعات به خصوص جالب و روشن تمرکز می کنند، با این ایده که نوعی شگفتی و کنجکاوی را در دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد برانگیزد که باعث تشویق کارهای برجسته بیشتر می شود. فصلها را میتوان به صورت تدریجی خواند تا ساختار یک ترم را فراهم کند، یا هر یک را میتوان به تنهایی به عنوان یک مقاله مستقل برای تکمیل کار دیگر خواند. این کتاب که برای افرادی با پیشینه علمی کلی نوشته و طراحی شده است، اشکال آب شیرین، دریایی و زمینی را پوشش می دهد. فصل های اولیه آن مروری بر طبقه بندی جلبک ها ارائه می دهد. این فصلها با بررسی چرخههای زندگی، تولید مثل، و فیلوژنی دنبال میشوند و یک چارچوب مفهومی ارائه میکنند که درک عمیقتری از موضوعات پیچیدهتر را ارتقا میدهد. سطوح سازمان از دیدگاه های درون سلولی، سلولی و مورفولوژیکی مورد بررسی قرار می گیرد که منجر به بحث هایی در مورد فیزیولوژی، بیوشیمی، روش های کشت و در نهایت نقش جلبک ها در جامعه انسانی می شود. یافتههای جدیدی ارائه شده است تا نشان دهد که دنیای جلبکها هنوز برای آن دسته از دانشآموزانی که چشمها و ذهن خود را فعال و باز نگه میدارند، آماده کشف است. جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی به عنوان یک ترکیب ترکیبی است که چیزی شبیه به تلاقی بین یک بررسی معمولی و یک تک نگاری توصیفی را ارائه می دهد. این کار امکان تجسم و مقایسه ساختار جلبک را برای دانش آموزان فراهم می کند. همچنین منابع ادبی با دقت انتخاب شده را فراهم می کند که محققان را به جزئیات فراوانی از منابع اصلی هدایت می کند.
دانلود کتاب «جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.