کتاب الکترونیکی

جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی

Algae: Anatomy, Biochemistry, and Biotechnology

دانلود کتاب Algae: Anatomy, Biochemistry, and Biotechnology (به فارسی: جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی) نوشته شده توسط «Laura Barsanti – Paolo Gualtieri»


اطلاعات کتاب جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Laura Barsanti – Paolo Gualtieri

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 320

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 9780849314674 , 0-8493-1467-4

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی

یک بررسی جامع در مورد همه چیزهای جلبک نیازمند یک کار دایره المعارفی چند جلدی است. حتی در آن زمان، چنین کتابی ارزش محدودی دارد، زیرا علاوه بر پیچیده بودن، به زودی منسوخ می‌شود، زیرا حوزه فیکولوژی مملو از مکاشفات مستمر و اکتشافات جدید است. جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی به دانشجویان و محققان فیکولوژی رویکرد کاربردی تر و مفیدتر ارائه می دهد. نویسندگان به جای تلاش برای ارائه اندکی از همه چیز، بر برجسته کردن موضوعات به خصوص جالب و روشن تمرکز می کنند، با این ایده که نوعی شگفتی و کنجکاوی را در دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد برانگیزد که باعث تشویق کارهای برجسته بیشتر می شود. فصل‌ها را می‌توان به صورت تدریجی خواند تا ساختار یک ترم را فراهم کند، یا هر یک را می‌توان به تنهایی به عنوان یک مقاله مستقل برای تکمیل کار دیگر خواند. این کتاب که برای افرادی با پیشینه علمی کلی نوشته و طراحی شده است، اشکال آب شیرین، دریایی و زمینی را پوشش می دهد. فصل های اولیه آن مروری بر طبقه بندی جلبک ها ارائه می دهد. این فصل‌ها با بررسی چرخه‌های زندگی، تولید مثل، و فیلوژنی دنبال می‌شوند و یک چارچوب مفهومی ارائه می‌کنند که درک عمیق‌تری از موضوعات پیچیده‌تر را ارتقا می‌دهد. سطوح سازمان از دیدگاه های درون سلولی، سلولی و مورفولوژیکی مورد بررسی قرار می گیرد که منجر به بحث هایی در مورد فیزیولوژی، بیوشیمی، روش های کشت و در نهایت نقش جلبک ها در جامعه انسانی می شود. یافته‌های جدیدی ارائه شده است تا نشان دهد که دنیای جلبک‌ها هنوز برای آن دسته از دانش‌آموزانی که چشم‌ها و ذهن خود را فعال و باز نگه می‌دارند، آماده کشف است. جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی به عنوان یک ترکیب ترکیبی است که چیزی شبیه به تلاقی بین یک بررسی معمولی و یک تک نگاری توصیفی را ارائه می دهد. این کار امکان تجسم و مقایسه ساختار جلبک را برای دانش آموزان فراهم می کند. همچنین منابع ادبی با دقت انتخاب شده را فراهم می کند که محققان را به جزئیات فراوانی از منابع اصلی هدایت می کند.


An exhaustive review on all things algae would require a multi-volume encyclopedic work. Even then, such a tome would prove to be of limited value, as in addition to being quite complex, it would soon be outdated, as the field of phycology is full of continual revelations and new discoveries. Algae: Anatomy, Biochemistry, and Biotechnology offers students and researchers in phycology a more practical and useful approach. Instead of trying to offer a little bit of everything, the authors concentrate on highlighting especially interesting and illuminating topics, with the idea of inciting the sort of wonder and curiosity in undergraduate and post-graduate students that will encourage further outstanding work. The chapters can be read in progression to provide structure to a semester, or each can be read on its own as a self-contained essay to supplement other work. Written and designed for those with a general scientific background, the book covers freshwater, marine, and terrestrial forms. Its early chapters present an overview of the classification of the algae; these chapters are followed by reviews of life cycles, reproductions, and phylogeny, providing a conceptual framework that promotes a deeper understanding of more complex topics. Levels of organization are examined from the subcellular, cellular, and morphological standpoints, leading to discussions involving physiology, biochemistry, culture methods, and finally, the role of algae in human society. New findings are provided to demonstrate that the world of algae is still ripe with discovery for those students who keep their eyes and their minds active and open. Algae: Anatomy, Biochemistry, and Biotechnology stands as a hybrid, offering something of a cross between a typical review and a descriptive monograph. The work makes it possible for students to visualize and compare algal structure. It also supplies carefully selected literature references that direct researchers to an abundance of precise details from original sources.

دانلود کتاب «جلبک: آناتومی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.