دانلود کتاب Advances in Chemical Physics, Computational Methods for Protein Folding (Volume 120) (به فارسی: پیشرفتها در فیزیک شیمی، روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین (جلد 120)) نوشته شده توسط «Richard A. Friesner»
اطلاعات کتاب پیشرفتها در فیزیک شیمی، روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین (جلد 120)
موضوع اصلی: ریاضیات محاسباتی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Interscience
نویسنده: Richard A. Friesner
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 539
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 0471209554 , 9780471209553 , 9780471465232
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب پیشرفتها در فیزیک شیمی، روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین (جلد 120)
از زمانی که اولین تلاشها برای مدلسازی پروتئینها در رایانه تقریباً سی سال پیش آغاز شد، درک ما از ساختار و دینامیک پروتئین به طور چشمگیری افزایش یافته است. تکنیکهای اندازهگیری طیفسنجی همچنان در وضوح و حساسیت بهبود مییابند، و این امکان را میدهد که اطلاعات زیادی در رابطه با سینتیک چینخوردگی و باز شدن پروتئین بهدست آید، و تصویر ساختاری دقیق حالت تا شده را تکمیل کند. همزمان، الگوریتمها، نرمافزار و سختافزار محاسباتی تا جایی پیشرفت کردهاند که مسائل ساختاری و جنبشی را میتوان با درجهای از واقعگرایی مطالعه کرد. با وجود این پیشرفتها، بسیاری از چالشهای عمده در درک تاخوردگی پروتئین در هر دو سطح مفهومی و عملی باقی مانده است. روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین به دنبال روشن کردن پیشرفتهای اخیر در مدلسازی محاسباتی تاخوردگی پروتئین است به گونهای که برای فیزیکدانان، شیمیدانان و فیزیکدانان شیمی مفید باشد. ویراستاران با پوشش طیف گستردهای از روشها و شیوههای محاسباتی که از زمینههای تحقیقاتی مختلف استخراج شدهاند، طیف کاملی از مدلها را ارائه میکنند که در کنار هم، توصیفی کامل و جاری از تمام جنبههای تاخوردگی پروتئین ارائه میدهند. این کتاب یک منبع ارزشمند هم برای دانشجویان و هم برای متخصصان در این زمینه، هم به عنوان یک مرور کلی جدید از اطلاعات موجود و هم به عنوان یک کاتالیزور برای الهام بخشیدن به مطالعات جدید ارزشمند خواهد بود. روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین صد و بیستمین جلد از مجموعه تحسینشده پیشرفتها در فیزیک شیمی است، مجموعهای از آثار علمی که به انتشار پیشرفتهای معاصر در فیزیک شیمی اختصاص دارد و توسط برنده جایزه نوبل ایلیا پریگوژین ویرایش شده است.
دانلود کتاب «پیشرفتها در فیزیک شیمی، روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین (جلد 120)»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.