کتاب الکترونیکی

پیشرفت‌ها در فیزیک شیمی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین (جلد 120)

Advances in Chemical Physics, Computational Methods for Protein Folding (Volume 120)

دانلود کتاب Advances in Chemical Physics, Computational Methods for Protein Folding (Volume 120) (به فارسی: پیشرفت‌ها در فیزیک شیمی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین (جلد 120)) نوشته شده توسط «Richard A. Friesner»


اطلاعات کتاب پیشرفت‌ها در فیزیک شیمی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین (جلد 120)

موضوع اصلی: ریاضیات محاسباتی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Interscience

نویسنده: Richard A. Friesner

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 539

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 0471209554 , 9780471209553 , 9780471465232

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پیشرفت‌ها در فیزیک شیمی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین (جلد 120)

از زمانی که اولین تلاش‌ها برای مدل‌سازی پروتئین‌ها در رایانه تقریباً سی سال پیش آغاز شد، درک ما از ساختار و دینامیک پروتئین به طور چشمگیری افزایش یافته است. تکنیک‌های اندازه‌گیری طیف‌سنجی همچنان در وضوح و حساسیت بهبود می‌یابند، و این امکان را می‌دهد که اطلاعات زیادی در رابطه با سینتیک چین‌خوردگی و باز شدن پروتئین به‌دست آید، و تصویر ساختاری دقیق حالت تا شده را تکمیل کند. همزمان، الگوریتم‌ها، نرم‌افزار و سخت‌افزار محاسباتی تا جایی پیشرفت کرده‌اند که مسائل ساختاری و جنبشی را می‌توان با درجه‌ای از واقع‌گرایی مطالعه کرد. با وجود این پیشرفت‌ها، بسیاری از چالش‌های عمده در درک تاخوردگی پروتئین در هر دو سطح مفهومی و عملی باقی مانده است. روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین به دنبال روشن کردن پیشرفت‌های اخیر در مدل‌سازی محاسباتی تاخوردگی پروتئین است به گونه‌ای که برای فیزیکدانان، شیمی‌دانان و فیزیکدانان شیمی مفید باشد. ویراستاران با پوشش طیف گسترده‌ای از روش‌ها و شیوه‌های محاسباتی که از زمینه‌های تحقیقاتی مختلف استخراج شده‌اند، طیف کاملی از مدل‌ها را ارائه می‌کنند که در کنار هم، توصیفی کامل و جاری از تمام جنبه‌های تاخوردگی پروتئین ارائه می‌دهند. این کتاب یک منبع ارزشمند هم برای دانشجویان و هم برای متخصصان در این زمینه، هم به عنوان یک مرور کلی جدید از اطلاعات موجود و هم به عنوان یک کاتالیزور برای الهام بخشیدن به مطالعات جدید ارزشمند خواهد بود. روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین صد و بیستمین جلد از مجموعه تحسین‌شده پیشرفت‌ها در فیزیک شیمی است، مجموعه‌ای از آثار علمی که به انتشار پیشرفت‌های معاصر در فیزیک شیمی اختصاص دارد و توسط برنده جایزه نوبل ایلیا پریگوژین ویرایش شده است.


Since the first attempts to model proteins on a computer began almost thirty years ago, our understanding of protein structure and dynamics has dramatically increased. Spectroscopic measurement techniques continue to improve in resolution and sensitivity, allowing a wealth of information to be obtained with regard to the kinetics of protein folding and unfolding, and complementing the detailed structural picture of the folded state. Concurrently, algorithms, software, and computational hardware have progressed to the point where both structural and kinetic problems may be studied with a fair degree of realism. Despite these advances, many major challenges remain in understanding protein folding at both the conceptual and practical levels. Computational Methods for Protein Folding seeks to illuminate recent advances in computational modeling of protein folding in a way that will be useful to physicists, chemists, and chemical physicists. Covering a broad spectrum of computational methods and practices culled from a variety of research fields, the editors present a full range of models that, together, provide a thorough and current description of all aspects of protein folding. A valuable resource for both students and professionals in the field, the book will be of value both as a cutting-edge overview of existing information and as a catalyst for inspiring new studies. Computational Methods for Protein Folding is the 120th volume in the acclaimed series Advances in Chemical Physics, a compilation of scholarly works dedicated to the dissemination of contemporary advances in chemical physics, edited by Nobel Prize-winner Ilya Prigogine.

دانلود کتاب «پیشرفت‌ها در فیزیک شیمی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین (جلد 120)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.