دانلود کتاب Advances in Chemical Physics, Computational Methods for Protein Folding (به فارسی: پیشرفت در فیزیک شیمیایی، روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین) نوشته شده توسط «Richard A. Friesner»
اطلاعات کتاب پیشرفت در فیزیک شیمیایی، روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین
موضوع اصلی: ریاضیات محاسباتی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Interscience
نویسنده: Richard A. Friesner
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 539
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 0-471-20955-4
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب پیشرفت در فیزیک شیمیایی، روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین
از زمانی که اولین تلاشها برای مدلسازی پروتئینها در رایانه تقریباً سی سال پیش آغاز شد، درک ما از ساختار و دینامیک پروتئین به طور چشمگیری افزایش یافته است. تکنیکهای اندازهگیری طیفسنجی همچنان در وضوح و حساسیت بهبود مییابند، و این امکان را فراهم میآورند که اطلاعات زیادی در رابطه با سینتیک چینخوردگی و باز شدن پروتئین بهدست آید و تصویر ساختاری دقیق حالت تا شده را تکمیل کند. همزمان، الگوریتمها، نرمافزارها و سختافزار محاسباتی تا حدی پیشرفت کردهاند که مسائل ساختاری و جنبشی را میتوان با درجهای از واقعگرایی مطالعه کرد. با وجود این پیشرفتها، بسیاری از چالشهای عمده در درک تاخوردگی پروتئین در هر دو سطح مفهومی و عملی باقی مانده است.
دانلود کتاب «پیشرفت در فیزیک شیمیایی، روشهای محاسباتی برای تا کردن پروتئین»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.