کتاب الکترونیکی

پیشرفت در فیزیک شیمیایی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین

Advances in Chemical Physics, Computational Methods for Protein Folding

دانلود کتاب Advances in Chemical Physics, Computational Methods for Protein Folding (به فارسی: پیشرفت در فیزیک شیمیایی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین) نوشته شده توسط «Richard A. Friesner»


اطلاعات کتاب پیشرفت در فیزیک شیمیایی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین

موضوع اصلی: ریاضیات محاسباتی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Interscience

نویسنده: Richard A. Friesner

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 539

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 0-471-20955-4

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پیشرفت در فیزیک شیمیایی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین

از زمانی که اولین تلاش‌ها برای مدل‌سازی پروتئین‌ها در رایانه تقریباً سی سال پیش آغاز شد، درک ما از ساختار و دینامیک پروتئین به طور چشمگیری افزایش یافته است. تکنیک‌های اندازه‌گیری طیف‌سنجی همچنان در وضوح و حساسیت بهبود می‌یابند، و این امکان را فراهم می‌آورند که اطلاعات زیادی در رابطه با سینتیک چین‌خوردگی و باز شدن پروتئین به‌دست آید و تصویر ساختاری دقیق حالت تا شده را تکمیل کند. همزمان، الگوریتم‌ها، نرم‌افزارها و سخت‌افزار محاسباتی تا حدی پیشرفت کرده‌اند که مسائل ساختاری و جنبشی را می‌توان با درجه‌ای از واقع‌گرایی مطالعه کرد. با وجود این پیشرفت‌ها، بسیاری از چالش‌های عمده در درک تاخوردگی پروتئین در هر دو سطح مفهومی و عملی باقی مانده است.


Since the first attempts to model proteins on a computer began almost thirty years ago, our understanding of protein structure and dynamics has dramatically increased. Spectroscopic measurement techniques continue to improve in resolution and sensitivity, allowing a wealth of information to be obtained with regard to the kinetics of protein folding and unfolding, and complementing the detailed structural picture of the folded state. Concurrently, algorithms, software, and computational hardware have progressed to the point where both structural and kinetic problems may be studied with a fair degree of realism. Despite these advances, many major challenges remain in understanding protein folding at both the conceptual and practical levels.

دانلود کتاب «پیشرفت در فیزیک شیمیایی، روش‌های محاسباتی برای تا کردن پروتئین»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.