دانلود کتاب Advanced wireless networks: 4G technologies (به فارسی: شبکه های بی سیم پیشرفته: فناوری های 4G) نوشته شده توسط «Savo G. Glisic»
اطلاعات کتاب شبکه های بی سیم پیشرفته: فناوری های 4G
موضوع اصلی: ارتباط
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: John Wiley
نویسنده: Savo G. Glisic
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 886
حجم کتاب: 21 مگابایت
کد کتاب: 0470015934 , 9780470015933 , 9780470035412
توضیحات کتاب شبکه های بی سیم پیشرفته: فناوری های 4G
انتظار اصلی از نسل چهارم (4G) شبکههای ارتباطی بیسیم این است که بتوانند نرخ دادههای بسیار بالاتری را مدیریت کنند و به کاربران این امکان را میدهند که به طور یکپارچه دوباره به شبکههای مختلف حتی در همان جلسه متصل شوند. شبکههای بیسیم پیشرفته، ارائه جامعی از مسائل اصلی در شبکههای بیسیم 4G را به خوانندگان ارائه میدهد، که دامنه وسیع و ارتباط متقابل بین عناصر مختلف شبکه را نشان میدهد. این کتاب یک رویکرد منطقی را اتخاذ می کند و هر فصل را با مطالب مقدماتی آغاز می کند، قبل از اینکه به موضوعات و ابزارهای پیشرفته تر برای تجزیه و تحلیل سیستم بپردازد. ارائه تئوری و عمل آن را برای خوانندگانی که با این فناوری کار می کنند یا کسانی که در حال تحقیق در مورد موضوع هستند ایده آل می کند. * شبکه های تلفن همراه، WLAN، حسگر، ad hoc، الهام گرفته از زیستی و شبکه های شناختی و همچنین بحث در مورد بهینه سازی چندلایه، سازگاری و پیکربندی مجدد را پوشش می دهد * شامل موضوعات داغ مانند مدیریت شبکه، تحرک و انتقال، مدیریت منابع تطبیقی، QoS، و راهکارهایی برای دستیابی به شبکه های بی سیم کارآمد انرژی * بحث در مورد مسائل امنیتی، عنصر ضروری کار با شبکه های بی سیم * پشتیبانی از دانشگاه های پیشرفته و دوره های آموزشی در این زمینه و شامل لیست گسترده ای از مراجع ارائه پوشش جامع از وضعیت فعلی شبکه های بی سیم و این کتاب برای آینده آنها منبع اطلاعاتی حیاتی برای کسانی است که در تحقیق و توسعه ارتباطات سیار و همچنین بازیگران صنعت استفاده و فروش این فناوری دست دارند.
دانلود کتاب «شبکه های بی سیم پیشرفته: فناوری های 4G»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.