کتاب الکترونیکی

فن آوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت

Advanced Technologies For Meat Processing

دانلود کتاب Advanced Technologies For Meat Processing (به فارسی: فن آوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت) نوشته شده توسط «Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra»


اطلاعات کتاب فن آوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC/Taylor & Francis

نویسنده: Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 502

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 1-57444-587-1 , 978-1-57444-587-9

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فن آوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت

در سال‌های اخیر صنعت گوشت پیشرفت‌های تکنولوژیکی مهمی را در خود جای داده است که تاکنون در یک منبع به آن پرداخته نشده است. فن آوری های پیشرفته برای پردازش گوشت، جامع و معتبر، آخرین پیشرفت ها را در مورد کیفیت، تجزیه و تحلیل و فرآوری گوشت و فرآورده های گوشتی ارائه می دهد. این کتاب با کمک پانلی از کارشناسان بین‌المللی، فناوری‌های مورد استفاده در زنجیره فرآوری گوشت را به تفصیل شرح می‌دهد. این روش روش‌های پردازش مهمی مانند فناوری ژن، اتوماسیون، تابش، استخوان‌بندی داغ، فشار بالا، نمک‌سازی خلاء، آنزیم‌ها، استارترها و باکتریوسین‌ها را توصیف می‌کند. این کتاب با کاوش در سیستم‌های تولید مختلف که شامل استفاده از بیوتکنولوژی مدرن، اتوماسیون در کشتارگاه‌ها و سیستم‌های تشخیص آنلاین سریع غیرمخرب است، آغاز می‌شود. در ادامه به تشریح فناوری‌های جدید مختلف مانند آلودگی‌زدایی، پردازش فشار بالا و کاهش چربی می‌پردازد. سپس این کتاب به بررسی ترکیبات عملکردی گوشت مانند پپتیدها و آنتی اکسیدان ها و فرآوری محصولات بدون نیترات و محصولات گوشتی خشک شده می پردازد. همچنین درباره باکتریوسین‌هایی که با پاتوژن‌های منتقله از گوشت مبارزه می‌کنند و آخرین پیشرفت‌ها در استارترهای باکتریایی برای بهبود طعم در گوشت‌های تخمیر شده بحث می‌کند. این با بحث در مورد سیستم های بسته بندی اخیر محصولات نهایی به پایان می رسد.


In recent years the meat industry has incorporated important technological advances that, to this point, have not been addressed in a single source. Comprehensive and authoritative, Advanced Technologies for Meat Processing presents the latest developments concerning the quality, analysis, and processing of meat and meat products. Featuring contributions from a panel of international experts, the book details technologies used in the meat processing chain. It describes important processing methodologies such as gene technology, automation, irradiation, hot boning, high pressure, vacuum-salting, enzymes, starters, and bacteriocins. The book begins by exploring various production systems that include the use of modern biotechnology, automation in slaughterhouses, and rapid non-destructive on-line detection systems. It proceeds to describe different new technologies such as decontamination, high pressure processing, and fat reduction. The book then examines functional meat compounds such as peptides and antioxidants and the processing of nitrate-free products and dry-cured meat products. It also discusses bacteriocins that fight against meat-borne pathogens and the latest developments in bacterial starters for improved flavor in fermented meats. It concludes with a discussion of recent packaging systems of the final products.

دانلود کتاب «فن آوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.