دانلود کتاب Advanced Technologies For Meat Processing (به فارسی: فن آوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت) نوشته شده توسط «Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra»
اطلاعات کتاب فن آوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC/Taylor & Francis
نویسنده: Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 502
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 1-57444-587-1 , 978-1-57444-587-9
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فن آوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت
در سالهای اخیر صنعت گوشت پیشرفتهای تکنولوژیکی مهمی را در خود جای داده است که تاکنون در یک منبع به آن پرداخته نشده است. فن آوری های پیشرفته برای پردازش گوشت، جامع و معتبر، آخرین پیشرفت ها را در مورد کیفیت، تجزیه و تحلیل و فرآوری گوشت و فرآورده های گوشتی ارائه می دهد. این کتاب با کمک پانلی از کارشناسان بینالمللی، فناوریهای مورد استفاده در زنجیره فرآوری گوشت را به تفصیل شرح میدهد. این روش روشهای پردازش مهمی مانند فناوری ژن، اتوماسیون، تابش، استخوانبندی داغ، فشار بالا، نمکسازی خلاء، آنزیمها، استارترها و باکتریوسینها را توصیف میکند. این کتاب با کاوش در سیستمهای تولید مختلف که شامل استفاده از بیوتکنولوژی مدرن، اتوماسیون در کشتارگاهها و سیستمهای تشخیص آنلاین سریع غیرمخرب است، آغاز میشود. در ادامه به تشریح فناوریهای جدید مختلف مانند آلودگیزدایی، پردازش فشار بالا و کاهش چربی میپردازد. سپس این کتاب به بررسی ترکیبات عملکردی گوشت مانند پپتیدها و آنتی اکسیدان ها و فرآوری محصولات بدون نیترات و محصولات گوشتی خشک شده می پردازد. همچنین درباره باکتریوسینهایی که با پاتوژنهای منتقله از گوشت مبارزه میکنند و آخرین پیشرفتها در استارترهای باکتریایی برای بهبود طعم در گوشتهای تخمیر شده بحث میکند. این با بحث در مورد سیستم های بسته بندی اخیر محصولات نهایی به پایان می رسد.
دانلود کتاب «فن آوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.